Maleriet, der fortæller om gigtens unge ansigt

Ta da…

Jeg kan nu præsentere dét billede som vi, Karla , Pernille og jeg - 3 kroniske krigere - malende tilbage i oktober. Et maleri, som er malet med en stærk følelse og et behov for at vise verden, at gigt ikke kun er for gamle mennesker med ondt i leddene.

Er du klar?! Her kommer det (klik på billedet og du kommer hen til auktionen):

Lauritz har været så drøn flinke at sætte maleriet på auktion. Vi skal intet betale for arbejdstimer OG de donerer også deres salær. Dermed kan alle pengene gå ubeskåret til Gigtforeningen. Det er sgu da fedt! Stort tak til Lauritz!

Hvorfor skal pengene gå til Gigtforeningen?


Fordi Gigtforeningen støtter livsvigtigt forskning. Gigtforeningen giver mennesker med gigt (altså sådan nogle som jeg) den viden og hjælp, som de (jeg) har brug for. De hjælper den enkelte og pårørende, således de (jeg) oplever større tryghed og ordentlige vilkår.

Vil du støtte den gode sag og samtidig have prydet din væg med personlig kunst (eller måske en julegave idé)? Så kan jeg kun opfordre til at kigge forbi Lauritz (klik på billedet) og give dit bud. Maleriet er vurderet til 4.000 kr og er på auktion fra i dag og en uge frem.

Pssssst der er allerede budt

Hvorfor brænder jeg så meget for at vise omverdenen, at gigt også er for unge?


Helt kort: Fordi det er så drøn vigtigt at fortælle.

Før jeg selv fik gigt (bindevævsygdommene sklerodermi og Wegeners granulomatose) troede jeg, at gigt var noget for gamle mennesker med ondt i leddene. Før jeg selv fik kemoterapi (jeg fik 7 behandlinger i den akutte fase af min sygdom) troede jeg, at kemoterapi var for mennesker med kræft. Jeg havde INGEN anelse om, at gigt også kan se sådan ud. Jeg havde INGEN anelse om, at gigt - i værste tilfælde - kan være livsfarligt.

  • Jeg vil gerne, at der kommer mere fokus på ALLE gigtsygdomme - også de sjældne.
  • Jeg vil gerne, at der kommer mere forskning inden for gigtsygdomme.
  • Jeg vil gerne vise andre unge, at man godt kan være ung - og opføre sig ung - selvom man har gigt.
  • Jeg vil gerne vise andre unge med gigt, at de ikke står alene.
  • Jeg VIL - sammen med Karla og Pernille - gerne vise den unge side at gigtens ansigt (vi er alle i 30’erne).

Til sidst vil jeg gerne understrege, at selvom sygdommene ikke kan kureres, (i mit tilfælde kan man behandle symptomerne og så forsøger man at dæmpe immunforsvaret, da immunforsvaret er overaktivt og angriber sig selv).

Ja, så kan man SAGTENS få et godt liv, også selvom det er med en syg krop.

Auktionen
Auktionen


TAK fordi du læser med

Følg mig også på

facebook - instagram - Bloglovin'

- Snapchat: soes_trier

Synes godt om

Kommentarer

Henriette
,
Har været inde at byde og kan se at jeg skal ind og byde igen. Sidst jeg så var buddet over 1000.- og jeg må indrømme at jeg rigtig gerne selv vil have fingrene i det alt for fede maleri. Men jeg har også en økonomisk smertegrænse. Omvendt så håber jeg jo at i får samlet rigtig rigtig mange penge ind. Kram fra mig
kroniskefarver
kroniskefarver,
Tak Henriette ! Det er på 1350 nu - jeg er så beæret over, hvor mange, som har lyst til at få fingre i det og samtidig støtte den gode sag. Kram tilbage
nouw.com/kroniskefarver