Ugens smil #6

Endnu engang har ugens smil ramt bloggen. Efter en uge, hvor jeg har været lidt nede over min syge krop, var det rart at se tilbage på smilene i ugens løb.Når du læser med, må du meget gerne reflektere over, hvad der har fået dig til at smile.

Ugens smil

1. Smil

Da vi sidder i sofaen, og lige pludselig lyder det "Auuuuuu" (lyden som en ulv der hyler). Jeg kigger ned på Chelsea. Hun drømmer. "Auuuuuu". Endnu et hyl kom.Jeg har aldrig hørt hende sige sådan før.Jeg begyndte at grine. Stille selvfølgelig. Jeg ville jo nødig vække hende.Jeg forestiller mig, at hun drømte om færgeturen. På færgen sad vi i mellemgangen. Ved siden af os sad to drenge med deres madpakke. En madpakke de ikke spiste - fordi de var travlt optaget af deres Ipad. Forestil dig en labradors madglæde. Dobel den madglæde og du får en dalmatiners madglæde.Under hele færgeturen sad Chelsea og nedstirret deres madpakke - kun afbrudt af, når andre åbnede op for deres mad. Er sikker på, at hun i søvne kaldte på maden.


2. Smil

Da jeg hørte historien om, hvordan en kammerat skulle fortælle sin søn, hvad pungen er til (den pung, som hænger under penis).Søn: "Moar hvad er det her under tissemanden til?"Mor: "det må du spørge din far om"Søn: "Far hvad er det her under tissemanden til?"Far: "Det er deri, hvor børn er. Det manden som passer på børnene først. Herefter giver han dem videre til mor, og hun gør dem færdige"Barn: Som så noget nedtrykt ud ovenpå den information "Så vil jeg gerne have min fjernet, for jeg har ikke lyst til at bærer på børn"


3. Smil

Da jeg hørte, at XX (vil ikke nævne hendes navn) havde været på Q8 kl 8 en mandag morgen for at købe snaps.Det forholder sig således, at jeg ikke har haft influenza siden 2008. Min hemmelighed: snaps. Altså ikke hver dag. Men mærker jeg det kribler i halsen og stikker i kroppen, tager jeg en snaps. Når jeg fortæller om dette, er folk meget mistroiske. Det var XX også. Lige indtil hun selv prøvede det. Hun havde haft ondt i halsen. Tog en snaps. Vågende og kunne konstatere, at halspine var på vej retur. Hun kunne også konstatere, at hun ikke havde mere snaps. Så på vej på arbejde (i sit pæne arbejder suit) slog hun et smut forbi Q8. Tror aldrig knægten har oplevet en pæn-i-arbejdstøjet-kvinde købe snaps en mandag morgen.Ps. hun har det (selvfølgelig) bedre nu.

4. Smil

Da vækkeuret bimlede og bamlede efter en middagslur og Anders kom ind, satte sig bag ved mig, holdte om mig. Jeg lænede mig op ad hans brystkasse. Lige dér gik tiden i stå, og jeg følte det hele var perfekt.


5. Smil

Da jeg kom hjem med en Frappe til Anders og så, hvor glad han blev for den.

karamel frappe fra Mcd - yummi!

6. Smil

Da en aftale kom i hus.Jeg skal mødes med to herlige kvinder. To jeg aldrig har mødt før. To som jeg har lært at kende på Instagram - Henriette ( active_mom.dk) og Annette (frk_richardt) hedder de. Vi skal mødes i Odense Zoo, og det bliver brandhamrende hyggeligt.


7. Smil

Da jeg løb 24 timersløb.Igen i år deltog jeg i - nok Danmarks hyggeligste - løbefest (det samme løb, hvor jeg sidste år samlede knap 10.000 kr. ind til Gigtforeneingen). Det var en hård, men god weekend, og adrenalinen sidder stadig i kroppen.

Godt beskidt efter første løbetur

Hvad har fået dig til at smile i ugens løb?

Et smil fra mig til Jer

Tak fordi du læser med!

Du er velkommen til at kommentere, like og dele

Følg mig også på

Snapchat: soes_trier - facebook - instagram

Follow my blog with Bloglovin

Har du nogensinde læst om dengang min læge ringede fredag aften

 Hvis du ikke fik læst mit indlæg "jeg savner mit liv". Kan det læses her 

Synes godt om

Kommentarer

Søs Trier,
De frapper er så gode! Og det bliver så godt at mødes!
kroniskefarver.dk
Søs Trier,
Det er simpelthen så sjovt
kroniskefarver.dk