Ugens smil #3

Det er søndag, hvilket er lig med et kig på ugens smil.

Ugens smil


1. Smil

Da Anders og jeg satte noget roligt musik på og dasende midt på køkkengulvet på en hel almindelig mandag.


2. Smil

Da jeg blev ringet op af en kommunikations ansat hos Gigtforeningen. Hun vil gerne lave en historie om mig (som kommer på Deres Facebook side). Det er da ret fedt.

3. Smil

Da jeg ikke kunne få en par bukser op over rumpetten. Altså for små bukser er lig med en større popo (og nej det er ikke tørretumblerens skyld). Jeg vil gerne have en større bag. Ergo var det en glædelig overraskelse, og nu kan bukserne ryge ned til Blå Kors.


4. Smil

Da jeg opdagede, at jeg skulle dele stue med en ung pige.På vej til indlæggelsen frygtede jeg, at jeg skulle dele stue med en stiv-i-betrækket-gammel-kone. Ikke fordi der er noget i vejen med gamle mennesker. Bestemt ikke. Men... du ved, hvad jeg mener. Til min glæde lå der en ung pige inde på stuen, og vi havde en så festlig indlæggelse som muligt.

5. Smil

Da jeg vågnede og kunne mærke, at dagen ville blive en rigtig øv-dag - sådan energi mæssigt. Jeg havde planer som måtte aflyses. Jeg gik en tur for at få lidt luft til tankerne. Naturen var smuk, det duftede af sommer, og lige så langsomt forsvandt de værste frustrationer. Naturen kan virkelig få den der 'det-hele-skal-nok-gå' følelse frem i mig - og så smiler jeg.

Makeup i ansigtet, et smil og det eneste, som ikke skjuler trætheden er øjnene

6. Smil

Da jeg - ubevidst - gik fløjtende igennem supermarkedet og opdagede, at folk smilede til mig. Okay jeg fløjter pænt dårligt, så måske de grinede ad mig? Hvert fald fik deres smil mig til også at smile.

7. Smil

Da jeg sendte seks-billeder til min læge.Jeg sad overfor min læge. Han havde lige undersøgt mig (hvor jeg kun var iført undertøj). Jeg viste ham nogle billeder af min hud. Han ville gerne have disse på mail.
  • Når du læser nedenstående, skal du forestille dig, at jeg læsbede ret meget (pga. biopsien fra min næse) og var derfor ikke så tydelig i tale.
Søs: "Så har du fået seks billeder"Tavshed (med et pudsigt ansigtsudtryk)Reumatolog: "A' hva' for noget?"Søs: "Ja altså jeg har sendt seks stk. billeder"Reumatolog ser lettet ud.Efterfølgende gik det op for mig, at han havde troet jeg sagde sex-billeder.

Hvad har fået dig til at smile i ugens løb?

Et smil fra mig til Jer

Tak fordi du læser med!

Du er velkommen til at kommentere, like og dele

Følg mig også på

Snapchat: soes_trier - facebook - instagram

Follow my blog with Bloglovin

 Jeg talte b.la med den venlige kvinde fra Gigtforeningen om mit indlæg om misundelse

Synes godt om

Kommentarer

Henriette
,
seks billeder Fantastisk med en god værelseskammerat.