Ugens smil #1

Ugens smil er en ny tradition. Eller tradition er det vel endnu ikke – hvor mange gange skal man egentlig gøre noget, før man kan kalde den for en tradition? Nå det er et sidespring. Tilbage til den kommende tradition.

Hverdagens smil

Det handler om at finde smilene i hverdagen. For selvom vi danskere er blandt nogle af verdens lykkeligste, ja så er vi alligevel nogle værre brokkerøve. Jeg møder flere, der (måske uden selv at lægge mærke til det) brokker sig over ditten og datten, og nogle, der bare ikke kan finde smilet frem i den travle hverdag – og det er jo drøn ærgerligt. Jeg mener, at der altid er noget at smile af.

Der findes de der “positive” psykologer, der går ind for, at man – hver aften – skal tænke på 3 positive ting, man har oplevet i dagens løb. Dette skulle bryde den negative tankegang. Det er vel lidt a la det ‘ugens smil’ går ud på.

Altså jeg tror ikke på, at vi skal gå rundt og være konstante positive. Man kan jo ikke være positiv altid, og det er helt Okay. Nogle gange er man sur, andre gange ked af det, frustreret, jaloux og nogle gange, ja; positiv. MEN jeg tror på, at der altid findes noget positivt i vores hverdag. Også selv når livet er lort, er det altså muligt at finde smilet frem.

Så jeg beder dig ikke om at være kronisk positiv, jeg beder dig bare om at se de positive ting, som din hverdag indeholder.

Derfor vil jeg – hver søndag – komme med 7 ting, der, i ugens løb, har fået mig til at smile. Så kan du tænke over det samme fra din uge.

Ugens smil

1. Smil

Da jeg opdagede, at sukkerfrie produkter faktisk smager glimrende. At de giver prutmave er en anden side af sagen. Men alligevel en side, man lige skal være bevidst om (så pas lige på med at spise sukkerfri slik i biografen)

2. Smil

Da jeg fandt ud af, at damen på jobcentret faktisk er en sød dame.

3. Smil

Da jeg så de billeder, som 3 dygtige fotografer havde taget af mig, og fandt ud af, at det ikke er farligt at stå foran et kamera.

Fotograf Tommy

4. Smil

Da jeg fik en forlomme i supermarkedet.

5. Smil

Da jeg var til fødselsdag hos mine to nevøer. De drenge giver bare altid én et smil på læben.

Fødselsdagskage

6. Smil

Da jeg sad i sofaen og pludselig hørte “ruhfff ruhff” og kiggede ned på Chelsea, der lå og lavede løbe bevægelser i søvne.

7. Smil

Da jeg så min reumatologs øjne lyse op. Lidt ligesom et barns øjne gør, når barnet står foran bland selv slikket. Grunden til de oplyste øjne var, at lægen fandt ud af, at mine blodprøver – tilbage i 2013 – så meget værre ud end først antaget. Og det er godt, for det giver højst sandsynligt noget afklaring.

 

Et smil fra mig til Jer

Fotograf Mogens Balslev

Tak fordi du læser med!

Du er velkommen til at kommentere, like og dele

Følg mig også på

Snapchat: soes_trier facebook instagram

Follow my blog with Bloglovin

6 Comments

 1. Ane... eller AK, du ved said:

  Da en af mine borgere sagde, at jeg slet ikke havde forandret mig af at blive færdiguddannet pædagog, og at det i øvrigt var et kompliment ❤

  juli 9, 2017
  Reply
  • Søs Trier said:

   Sådan en sætning kan man kun smile af

   juli 9, 2017
   Reply
 2. Henriette said:

  Til en tradition kræver det vel bare at man gør det to gange

  juli 9, 2017
  Reply
  • Søs Trier said:

   Så må det jo være en tradition efter næste søndag

   juli 9, 2017
   Reply
 3. Kirsten Holmberg Høst said:

  Prøver at se det positive hver dag.
  Ikke at jeg går rundt og smiler hele tiden som en jubelnar!
  Men har let til grin og smil.
  Fortsæt du bare traditionen.

  juli 10, 2017
  Reply
  • Søs Trier said:

   Dejligt synes jeg skal fortsætte og endnu mere dejligt, at du har let til smil

   juli 10, 2017
   Reply

Hvis du har en kommentar, er du velkommen til at skrive den her