Trusse situationen...

En 'Søsser'

I stedet for et indlæg om sygdom får i her et “det er en typisk Søsser” indlæg. En ‘Søsser’ er, når man gør noget pinligt, og i stedet for - let og elegant - at fjerne fokus fra pinligheden, ja så formår man, med en ‘Søsser', at gøre situationen endnu mere pinlig.

The short story:

Jeg kom til at kaste mine trusser på en fremmed fyr.


The long story:

I formiddags mødtes jeg med en skøn kvinde. Efter at have sludret i et par timer, var jeg træt. Jeg overvejede at køre direkte hjem til sofaen, men besluttede mig for at tage et hurtigt smut i Meny (supermarkedet). Da jeg havde betalt for mine varer, kom jeg i tanke om, at jeg VIRKELIG godt kunne drikke en cola. Jeg er ikke så god til at behovsudsætte, så en cola skulle jeg da have. Jeg stiller mig op i 'kiosk-køen', (der hvor man kan købe diverse fornødenheder såsom magasiner, tobak, spiritus og cola). Ved siden af 'kiosk-køen' er 'bager-køen'. Begge køer er ret lange - sådan er det jo fredag ved 13 tiden. Bagved mig står en ret så nydelig, jeg vil næsten gå så langt som at kalde ham for lækker, ung (sådan ca. midt i 30'erne) mand.

Den nødvendige forhistorie:

I går, da jeg var på vej til kiropraktor, kom jeg i tanke om, at jeg havde g-strengs trusser på. Jeg havde ikke lyst til at sidde med bare baller hos kiropraktoren, hvorfor jeg skyndte mig at finde et par hotpants frem, (som jeg kunne komme udenpå g-strengen) Smart ik'!? Efter behandlingen smed jeg mine hotpants tilbage i tasken - og glemte alt om dem. Lige indtil....


De omtalte hotpants.

Tilbage til the long story:

Da jeg skal betale for min cola, kan jeg bare ikke finde min pung. Jeg roder i taskens sorte hul. Ekspedientens mund bliver lidt spids. Jeg bliver lidt stresset. Jeg roder videre - nu febrilsk. YES fundet! Jeg hiver min pung op fra taskens sorte hul - med samme kraft som når, man åbner en rødvin, hvor proppen sidder alt for godt fast.

Men op af tasken kommer ikke kun pungen.... Trusserne flyver med høj fart og lander bagved mig.

Da det går op for mig, at jeg lige har kastet et par trusser på en fremmed mands mave, bliver jeg en anelse rød i hovedet. Jeg tænker, "Søs nu tager du det her helt cool". Vender mig - ret så cool -om. Bukker mig - ret så cool - ned og samler trusserne op. Stående med trusserne i hånden, kigger jeg undskyldende på manden og siger

"Bare rolig, de har kun været brugt én gang".

Hr. nydelig-mand-midt-i-30'erne kigger overrasket på mig."Øhm altså... de er ikke sådan brugte, brugte"

Her er det som om, at ALLE i BEGGE køer kigger på mig. Og nu lyder jeg ikke særlig cool længere."Altså jeg har haft dem på, men kun fordi jeg skulle til kiropraktor" "Altså... Øhmm..". Min enetale bliver afbrudt af Frk. spidsmund, der spørger om jeg skal have andet? "Nej tak, ellers tak". Aldrig før har jeg været så glad for en ekspedient med spidsmund som lige dér, hvor hun redder mig! Ild rød i hovedet skynder jeg at forlade Meny.

Dagens pointe må være: Hvis du har været til kiropraktor og har haft dobbelt underbeklædning på, så husk at tømme tasken! I hvert fald inden "du" går i Meny.


Håber fredagens ‘Søsser’ fik jeres weekend til at starte med et smil.

Husk at i kan finde mig på

Instagram

og

Facebook

Synes godt om

Kommentarer