Tanker

Det her indlæg skal lyttes. Det skal lyttes fordi mine tanker var for forvirrende - eller komplekse om du vil - til at skrive ned. Fordi jeg ikke kunne formulere dem på skrift.

Der handler kort om det med en børnedrøm. Om at jeg faktisk er skide meget i tvivl, om jeg overhovedet vil kaste mig ud i projekt: børn, hvis vi fik muligheden. I tvivl fordi det gør så ondt, når det ikke lykkedes. Fordi vi har kæmpet så meget for at lære at værdsætte det her liv; et liv i tosomhed.

Det skal lige siges, at det slet ikke har været på tale med børn. Jeg har stadig en krop, som ikke må blive gravid. Men alligevel er det noget, som fylder i mit hoved.

Vi lyttes ved.

I øvrigt; du burde kunne lytte i din browser. Hvis ikke det virker, kan du prøve at trykke på download (øverst i højre hjørne). Så er den lige til at tage med i hørebøfferne, når du skal på tur.

Tak fordi du lyttede med

Følg mig også på

Bloglovin' - facebook - instagram

Du er velkommen til at kommentere og dele indlægget

Synes godt om

Kommentarer

Henriette
,
Hej Søs.
Først tak for din ærlighed. Det indlæg hørte jeg med tåre i øjenene.
Det er virkelig et komplex dilema og jeg ved næsten heller ikke om jeg kan skrive noget som giver mening.
Og inden jeg siger det her, vil jeg sige jeg lige så godt kunne ha skrevet noget helt andet fordi det er så komplex. Forstår du? 😊
Here we go.....
Jeg forstår godt din/jeres frygt men for alligevel lyst til at sige, jeg for indtryk af du ikke bør slippe den drøm endnu. Jeg tænker du og Anders skal se hinanden dybt i øjene og er i enige så arbejde mod børn. Første step er selvfølgelig at turde spørge lægen asap. Man bliver ikke yngre og mere medicin for hver dag...
Jeg ville dog nok sætte en beggrænsning på og sige vi giver det 1 -2 forsøg med de æg i har. Lykkes det ikke var det det og man må videre med livet. Så det ikke ødelægger jer. Men så ved i med jer selv i har forsøgt ALT og så er den måske lettere at lukke en gang for alle.
Jeg bliver nødt til at slutte af med: “we only regret the chances we didn’t take”
kærligste hilsner
Henriette
kroniskefarver
kroniskefarver,
Kæreste Henriette. Tusinde tak for dine ord - og jeg forstår, hvad du mener. Hvad du skriver er faktisk noget vi har snakket om. For på den måde at kunne lukke kapitlet helt, hvis det går på den måde. Lige nu må jeg slet ikke forsøge før om en år (ca.) Da jeg har fået noget medicin i drop. Men vi skal helt sikkert have sat os ned og fundet ud af, hvad vi gør.
Kærligst Søs
nouw.com/kroniskefarver
Henriette
,
undskyld! den kom da mange gange 🙈 Aner ikke hvordan de slettes?
kroniskefarver
kroniskefarver,
Jeg har fjernet de to andre 😉
nouw.com/kroniskefarver