Status 2019

Jeg husker tydeligt, da vi gik fra 2015 til 2016. Jeg var ny-syg. Med ét var min hverdag blevet en anden. Jeg flyttede mine tanker fra den hårde hverdag og hen på mine drømme. En flugt, men en nødvendig flugt. Mine drømme holdt mig oven vande og jeg troede faktisk, at de (læs: drømmende) var realistiske. Jeg troede virkelig, at 2016 ville blive året, hvor jeg blev rask. Jeg var kommet i behandling og jeg lyttede ikke til dem, der sagde, at mine sygdomme er kroniske. I mit hoved hed den: syg - behandling - rask. For sygdom er vel noget man bliver rask fra!

Mit største ønske til 2016 var, at min sygdom ikke længere skulle fylde. Jeg havde et ønske om - og faktisk også en forventning til - at jeg inden udgangen af 2016, ville være tilbage på jobbet på fuldtid. At vores fertilitetsbehandling kunne fortsætte - jeg var fyldt med kærlighed til et barn vi endnu ikke havde, og ville så gerne, at 2016 blev året, hvor en lille bule på maven skulle vokse.

Jeg savnede den del af mig, som havde overskud til andre. Overskud til mig selv. 2016 skulle nok blive året, hvor den raske Søs ville komme tilbage. Hvor jeg igen kunne være noget for nogen.

Sådan blev det ikke.

Da champagneboblerne havde forladt kroppen, begyndte følelsen af sygdom igen fylde. Siden da har jeg, 3 gange, stået på en stol, iført en fin kjole. Hoppet ned fra en stol. Råbt 'godt nytår' . Kysset Anders. Givet et knus til de andre. Skrålet Vjjææær veeelkommen herr (bøvs) ssss årrrrr. Og velkommen herhid... Set fyrværkeri. Gået ind, fordi det var koldt. Tyvstartet på kransekagen, mens de andre stod udenfor og frøs. Og knaldebang: et nyt år startede.


I dag lever jeg et liv med omvendt fortegn. Jeg savner stadig det raske liv. Nogle gange gør det så fandens ondt. Heldigvis går der længere og længere imellem, at savnet føles som gennemborende syle. Jeg har så småt fundet fodfæste.

Selvom jeg nogle gange har måttet tage et skridt tilbage, har jeg efterfølgende taget to skridt frem. Ikke altid fysisk fremgang, men hvert fald mental fremgang.

Så halvsnalret. Okay, who am I kidding; helsnalret springer jeg ind i 2020 med en følelse af, at jeg kan mere end, hvad jeg førhen troede var menneskelig muligt. Jeg har ikke længere en forventning om at blive rask i det kommende år (ikke lig med, at jeg ikke drømmer om det). Istedet har jeg et mål om at gøre hvèr dag så god som mulig.

Jeg vil gøre 2020 til et godt år!Jeg vil gerne ønske Jer alle en glædelig jul og godt nytår.


Tak for jer! Jeg håber I ved, hvor meget, hver og en af jer betyder. I giver mit liv en ekstra dimension. I gør, at det giver mening, hvad jeg deler på de sociale medier. Tak fordi I har lært mig, at selvom jeg ikke er på arbejdsmarkedet. Ja, så kan jeg stadig bidrage til samfundet.


Status på 2019


Antal købte hus grunde: 1

Indlæggelser:
0. Du læste rigtigt! Ingen indlæggelser. Det er dobbelt så godt som sidste år. Jeg kan jo nærmest kalde det for 200% fremgang.

Antal 'first dates':
1. Med Anja. En instagram veninde, der er blevet til en virkelig god veninde, som jeg ser tit og endnu oftere snakker i telefon med.

Vægt:
54 ish. Vægt fronten er desværre gået nedad. Men jeg satser stærkt på, at den er nogle kilo højere til næste års 'status'.

Antal branderter:
Ikke så mange, men til gengæld nogle virkelig gode.

Antal post på Instagram:
okay det magter jeg simpelthen ikke at tælle. Så: Mange.

Mest læste blogindlæg:
Slutningen og Jeg har mistet mig selv

Tømte flyttekasser: who counts

Nye medlemmer af familien:
0. Men til gengæld er der kommet nogle temmelig lækre nye medlemmer i venneflokken. Og i fortsætter bare. Onkel Søs skal nok passe babyer.

Timer i telefon kø til sygehuse:
jeg har ikke talt og godt for det, for det ville jo være helt deprimerende at opdage, hvor meget spildtid, som går med telefon kø.

Bedste køb:
rejsen til Filippinerne.

Gange nævnt i medierne: øhm… Det ved jeg faktisk ikke, men jeg linker lige til nogle af mine "5 minutes of fame"


GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR


Vi ses i 2020 ❤️.Følg mig også på

Bloglovin' - facebook - instagram

Du er velkommen til at kommentere og dele indlægget.

Vil du have mail om nye indlæg, kan du tilmelde dig i menuen til højre.

Synes godt om

Kommentarer

Mette
Mette,
Rigtig godt nytår, Søs, og tusind tak for at du deler dine tanker med os 😊 <3
jeg er selv i samme situation, med et liv der blev helt anderledes end jeg havde planlagt - og det er ikke noget jeg selv kan have indflydelse på... i hvert fald ikke ved at ville eller kæmpe eller træne eller.... må bare acceptere.
Men finder det bedste i det der er mit nye liv, og det er heller ikke så ringe endda.
Det må og skal være glimtene af alt det gode, der får lov at fylde <3
Tak for dine posts og gode input til refleksioner 😊
og mega godt nytår 😃
kroniskefarver
kroniskefarver,
Du skal nemlig være glimtende af alt det gode. Vi kan ikke kæmpe imod, men vi kan acceptere og gøre vores til, at livet bliver godt - selvom det ikke blev som vi troede.
Rigtig godt nytår ✨
nouw.com/kroniskefarver
IP: 82.99.3.229