Om dennne kategori

 Jeg har ... :

... bungee jumpet i Zimbabwe.... set Nilson Mandelas barndomsby i Sydafrika.... badet i den Mexicanske Golf ved Florida.... svømmet med Søløver i Argentina.... set geysers i Chile.... shoppet i New York.... drukket Tuborg i Sri Lanka.... prøvet et tyrkisk bad i Tunisen.... vandret og overnattet i den thailandske jungle.Og så har jeg stået på ski i Norge, Sverige og Polen. Været på pub i England. Kysset med A. i Barcelona. Spist tzatziki i Grækenland. Badet nøgen på Fuerteventura. Og oplevet andre af Europas lande og byer.Overstående kan i ikke kunne læse om i denne kategori. I kategorien kan I i stedet finde indlæg fra de rejser jeg kommer på - efter bloggen er startet.Jeg starter med New Zealand til februar 2017, og forhåbentlig kommer der mange flere indlæg, fra mange forskellige lande.

Anderledes form

Indlæggene i denne kategori får en anden form. De skal ikke handle om sygdom, men om steder og oplevelser. Der vil komme laaane tekster, men også helt korte på et par linjer. Jeg vil også give dem jeg rejser med lov til også at skrive.Så anderledes, men (forhåbentligt) stadig godtHåber i vil læse med!

Følg mig også på

Snapchat: soes_trier - facebook - instagram

Her lidt billeder fra forskellige steder

Bungee jump i Zimbabwe var en meget skræmmende og vild oplevelse.
Dengang var det vist nok verdens 2. eller 3. højeste..
Smut Angelina Jolie
Her i New York
På vej ned i en varm kilde veg geysers i Chile[
Nysgerrige børn i Zimbabwe
det var fantastisk af få lov at svømme med delfiner i Thailand
Riverrafting i Argentina
"Everybody dies not everybody lives"
Tattoo som blev lavet i Barcelona
Kæmpe skildpadder på Sri Lanka
Forsøgte mig med snowbord i Polen
På bryllupsrejse i Grækenland
På vej ud på havet

Synes godt om

Kommentarer

Henriette
,
Det glæder jeg mig rigtig meget til at høre mere om. Ikke fordi de andre indlæg ikke er fantastiske. Men jeg kan næste mærke spændingen og forandringens vinde (i forhold til det noget omtumlede 2016) som venter dig i 2017. Jeg ser frem til fantastiske laaaaaaange indlæg om dine rejser
Søs Trier,
Endelig kommer der forandringer! Det bliver så fedt, og jeg glæder mig til at skrive om det hele
kroniskefarver.dk