når det er ovre...


Hvad glæder du dig til?


Når jeg scroller igennem de sociale medier er det tydeligt, at manges hverdag er markant forandret.

Det gør ondt, når jeg ser folk, jeg holder af være så presset. Og jeg sender en masse virtuel kærlighed og håber, at den her corona tid snart er ovre 🙏🏻.

Jeg tror, at vi alle er påvirket af coronavirussens indtog. Nogle fordi, de både skal passe et arbejde samtidig med at skulle være lærer for deres børn. Nogle mister en del af deres indtægt. Mange af dem jeg skriver med på Instagram, har også kroniske sygdomme/smerter og pludselig kan de ikke få den ro, som der er så nødvendig. Nogle er helt alene. Nogle er bange. Nogle har lidt af alle følelserne…

Der hvor jeg er mest påvirket, det er: alt er faktisk som det plejer (stort set). I går gik det op for mig, at det her; isolationen, at vi ikke ser ret mange, at vi skal blive hjemme… Alt det, som er i så stor kontrast til normalen - det er min hverdag.

Min hverdag er ikke normal.

Det er ikke nyt. Jeg ved det jo godt. Men da snakken gik på 'alt det' "vi" skal, når virus tiden er ovre, kiggede jeg på Anders og sagde: "jeg ville ønske, at jeg også kunne se frem til mindre alenetid". Pludselig ramte virkeligheden hårdt .

Men det er, som det er.

Jeg har mærket efter og: Jeg glæder mig til, at Danmark igen blomstrer 🌸.

Jeg glæder mig til at opleve mere liv i Danmark. Se presset forlade mine nærmeste. Se lyset i øjnene overstråle udmattelsen. Se frygten forsvinde (hos dem, som mærker den).

Jeg glæder mig til, at dødstal ikke er det første jeg ser, når jeg åbner for nyhederne. Jeg glæder mig til få et knus af mine nærmeste.

Jeg ser frem til at få vished om rente situationen (meget voksent. Men det er altså vigtigt, når vi nu skulle igang med at bygge). Ser frem til, at indkøb ikke er så besværligt. At presset på sygehusene falder. At en ny dropfodsskinne ikke tager så lang tid om at nå frem.

Og pludselig har jeg faktisk en del at glæde mig til

Hvad glæder du dig til?


Følg mig også på

Bloglovin' - facebook - instagram

Du er velkommen til at kommentere og dele indlægget.

Vil du have mail om nye indlæg, kan du tilmelde dig i menuen til højre.

Synes godt om

Kommentarer

IP: 82.99.3.229