Liebster Blog Award

Jeg er blevet nomineret til “Liebster Blog Award” som lige nu florerer på BloggersDelight.
Min nominering fik jeg af  Sara– Tusinde tak for den!
Det er en Award, der er målrettet til os små upcoming bloggere, som ønsker at blive større, men som samtidig også ønsker at hjælpe andre bloggere i samme situation.

Reglerne for nomineringen:

– Tak bloggeren, der nominerede dig
– Vis Liebster Award-logoet på din blog
– Besvar de 11 spørgsmål, som du modtager fra bloggeren der nominerer dig
– Skriv 11 selvvalgte facts om dig selv
– Nominer 11 nye bloggere
– Lav dine egne 11 spørgsmål, som dine nominerede skal svare på

Spørgsmålene som jeg fik af Sara: 

1. Hvorfor oprettede du en blog?

I 2015 fandt jeg ud af, at jeg lider af en alvorlig kronisk sygdom (Man kan læse om den dag her). Gulvtæppet blev rævet væk under mig. Bloggen startede jeg i håb om at inspirere og hjælpe andre. Jeg fandt endvidere ud af, at bloggen virker som en form for selvterapi

2. Hvad indeholder din blog?

Bloggen handler om livet som kronisk syg. Jeg skriver hudløst ærligt – og (næsten) altid med en positiv tone. Det er en ret ny blog, men jeg kommer til at skrive om alt fra de kedelige dage med kemobehandling til de fantastiske dage, hvor jeg føler mig som inden jeg blev syg. Engang imellem kommer der et debatindlæg.

3. Hvad laver du til daglig?

Jeg er uddannet fængselsbetjent. Pt. er jeg desværre deltidssygemeldt fra arbejdet

4. Kan du beskrive dig selv med 3 ord?

Positiv – mental robust – eventyrlysten. (kunne nemt komme i tanke om mange flere ord)

5. Hvad er dine hoppyer?

Jeg har ikke nogle egentlige hobbyer (får tit en ide til en ny hobby, den hobby har jeg i en rum tid, indtil jeg får en ny ide/passion). I øjeblikket er min hobby min blog. Næste projekt/hobby skal være at lære at tage billeder med mit spejlrefleks kamera.

6. Hvem er din favorit blogger?

Jeg kan godt lige at følge med hos Pernille. Hendes blog er bare så hudløs ærlig, og med et skønt twist at humor.

7. Hvad er du mest bange for?

Ville egentlig have skrevet “at dø”, men det lyder også bare så dramatisk… Så svarer i stedet for; Edderkopper og højder 🙂

8. Har du børn, eller ønsker du at få?

Ingen børn, men et brændende ønske om at få det. Har været igennem fertilitetsbehandling, og så snart sygdommen er i ro, går min mand og jeg i gang med projekt familieforøgelse igen.

9. Hvad er dit stjernetegn?

Skorpion

10. Hvad er din musikgenre?

Indierock

11. Hvad elsker du mest i verden?

Jeg kan ikke sætte finger på én bestemt ting som jeg elsker mere end alt andet. Men jeg elsker livet og (NÆSTEN) alt hvad det indebærer.

11 facts om mig selv:

1. Jeg har en hel del tatoveringer – men bestemt ikke nok! Det mest underlige sted, jeg har en tatovering er under foden (en brandert)

2. Jeg får altid min mand til at “puffe” min hovedpude – han gør det bare bedre end mig 🙂

3. Jeg er afhængig af min kalender, og bliver stresset i knolden, hvis rammerne omkring mig ikke er ordentlig organiseret.

4. Jeg putter næsten altid salt på maden førend jeg har smagt på det.

5. Jeg er ekstrovert og har et stort behov for at være social.

6. Jeg har kun en æggestok. Den anden blev fjernet inden jeg skulle opstarte kemobehandlingen. Den ligger nu i en eller anden fryser på Riget.

7. Jeg har engang haft blåt hår. Og grønt, og lilla, og…

8. Jeg bliver hurtig rastløs, og jeg elsker udfordringer. Har det enormt svært ved at “stå stille” i livet (hvilket er lidt af en mitch match mens jeg er syg).

9. Jeg snakker meget (alt for meget vil nogle mene). Og nogle gange (tit) kommer jeg til at afbryde – UPS.

10. Jeg siger tit blondine dumme ting, men har faktisk en ret høj intelligens.

11. Jeg har en stor kærlighed til søde sager. Og jeg kan sagtens spise en pakke pålægschokolade (hvis jeg ikke har andet i huset) – Det gør mig sjældent populær hos min mand (han mener der er frådseri….)

Jeg nominerer: Louise – Louise – Sarah – Ninna – Pia – Tanja – Lisbeth – Sandra – CathrinLouiseLykke

Jeres 11 spørgsmål: Hvad er det første du gør, når du står op om morgenen? – Hvor skal næste rejse gå hen? – MacDonalds eller Burger King? – Hvem er dit kendis crush? – Hvis du kunne få 3 ønsker opfyldt, hvad skulle det så være? – Hvem er din favorit blogger? – Hvad vil du gerne opnå med din blog? – Hvad laver du til dagligt? – Hvornår føler du dig bedst tilpas? – Hvor ser du dig selv om 5 år? – Er du en drømmer eller en realist?

3 Comments

 1. Mammi Lou said:

  Hej Søs.
  Tak for din nominering. Hvor er det en sjov tanke:-)
  Og sikke en fin blog du har. Vil helt sikkert følge med. Vil blot lige høre dig om du blot søgte rundt efter nyere blogs. Er lidt i tvivl hvordan jeg kommer i gang(?) Kærligst Louise

  april 20, 2016
  Reply
  • Kroniske-farver said:

   Hej Louise.
   Synes faktisk også selv, at det var lidt svært at komme igang. Jeg prøvede at søge på bestemte emner, men synes det var nemmest,at kigge rundt efter nye blogs. Så det har jeg gjort de sidste par dage ☺
   Glad for du synes om Bloggen! Og kan kun sige ditto

   april 20, 2016
   Reply

Hvis du har en kommentar, er du velkommen til at skrive den her