Personlige indlæg
For første gang blogger jeg fra min telefon. Håber det bliver læsevenligt. Jeg er også ret træt - brain fog - så håber ikke indlægget er for kluntet.

Indlægget handler om min søndag


Og også lidt om, at jeg er lidt træt af at være syg.

Men jeg starter med i går.


​I går var jeg til julefrokost med Foreningen af unge med gigt. Det var i Aarhus, så jeg havde aftalt med min brormand, at jeg kunne overnatte på hans sofa.

[caption id="attachment_553" align="alignnone" width="930"] Min tjeklise til julefrokosten[/caption]

Det var en sjov julefrokost. Jeg havde min tyl kjole på, røde læber og nød at være sammen andre unge, som er i samme båd som jeg selv. Bare sådan en lille ting som stiletter.... Jeg savner at have stiletter på, og bliver altid drøn misundelig når mine veninder har stiletter på - og jeg bare kommer traskende i mine flade sko. Og ja; jeg ved godt, at misundelse er en grim ting. Men misundelig bliver jeg altså. Det er bare fantastisk at være afsted med andre unge, som også går i byen i flade sko.

[caption id="attachment_554" align="alignnone" width="1080"] Et par stiletter som jeg købte, men aldrig haft mulighed for at have på.[/caption]

Jeg havde ikke lyst til at ødelægge hele næste uge, og drak derfor ikke særlig meget. (Skulderklap til mig selv for selvkontrollen)

Nå men tilbage til i dag


Jeg vågnede aaaaaaallt for sent ved, at min brormand kom trampende forbi mig, mens han sagde - eller nærmest råbte "Søs. Sø'øøøøøøs. Sø'øøøø'øøøs!"

Jeg gryntede lidt... .

Brormand: "Bare lige så du ved det, så kommer Daniel og Daniel altså snart"

Jeg gryntede lidt mere .

Brormand: "Som i, at de kommer nu"

Med voldsom anstrengelse fik jeg åbnet øjnene.

Brormand: " Vi skal på julemarked. VIKINGEjulemarked"

Jeg "øhm nu? Altså... Øhm..."

Brormand: med forventning i stemmen "du skal da med?!"

Jeg kiggede på uret. Næsten 12. Jeg var træt. Men jeg gad heller ikke stene alene i lejligheden. Jeg gad godt på vikingemarked. Så jeg tog med dem til Moesgaard museum. Vi var der ikke særligt længe, men det var hyggeligt.

[caption id="attachment_559" align="alignnone" width="2976"] til vikingemarked[/caption]

Til aften havde min mor inviteret på julemad. Jeg var egentlig for træt til at tage af sted, men jeg gad godt. Jeg gad overhovedet ikke sidde derhjemme. Jeg gad ikke være for træt til at spise aftensmad med min familie. Sådan noget skal man bare ikke være for træt til.

Så jeg tog af sted. Det var hyggeligt, der var Hancock sportscola, og jeg blev godt mæt.

Nu er jeg klar til at sove.

Nå men tilbage til, hvorfor jeg er lidt træt af det.


Lige for tiden er jeg træt af ikke at kunne, hvad andre kan. Eller ikke så meget hvad andre kan. Jeg er træt af, at jeg ikke kan det, jeg gerne ville kunne.

Jeg er træt af, at jeg - inden jeg meldte mig til julefrokost - måtte tjekke min vagtplan. Såfremt jeg skulle arbejde mandag, kunne jeg ikke melde mig til. Jeg ville simpelthen være for træt til en 8 timers vagt om mandagen (også selvom jeg ikke blev fuld). Heldig for mig, skal jeg først arbejde tirsdag.

Jeg er træt af, at jeg var lige ved at melde afbud til aftensmad med min familie - fordi jeg var for træt.
 
Jeg er træt af at være træt


Heldigvis véd jeg, at jeg kun er træt af det et par dage - og det er okay at være træt af det. Snart er det hele OKAY igen - det ved jeg.


Det var en lille en fra mig

Håber i har haft en god søndag

Sov godtSom altid er jeg på facebook og instagram

Dejligt i læser med

 

Likes

Comments

TAK fordi du læser med

(C) COPYRIGHT 2017 - Søs Trier