Smil

Hele ugen har faktisk været et stort smil. Jeg har været en uge i (det lækreste) sommerhus og har bare skullet tænke på at få ladet mine batterier op. Jeg har drukket god vin, badet i Holdbæk fjord (som var 3 cm koldt), gået lange ture, siddet i vildmarksbadet HVER dag, nydt den flotteste udsigt, haft mange lange aftener med gode snakke og spillet kortspil. Kun én gang har jeg skullet taget stilling til det der sygdomshalløj (et opkald til mit apoteket). Så sygdommen har fyldt mindst muligt. Jovist jeg har stadig skullet sove flere gange, men jeg har hverken været ved læge, genoptræning, fys osv. Jeg har holdt big time fri, og det har været skønt.

Ugens smil

1. Smil

Okay dette fik vist mest de andre til at smile. Jeg selv er mere pinlig berørt. Men kan helt sikkert grine af det en dag.Det skal lige nævnes, at jeg er sådan en, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Når jeg har fået alkohol indenbords, bliver tanken til handling indenfor et split sekund.Det skete således:Jeg vågnede noget siger mig, at jeg ringede til en i går? Jeg tjekkede min messenger Fååårk det gjorde jeg. Jeg ringede til en fra fotoklubben.(Det skal lige siges, at jeg altså ikke kender dem fra fotoklubben særlig godt - som i; næsten ikke).Jeg stod op og gik ud til de andreJeg: "kan i huske, hvorfor jeg ringede til en i går?"Anders: "Noget med, at du havde et fototeknisk spørgsmål"Jeg kigger på min telefon Okay jeg har sendt et billede. Det er et billede taget med min telefon. Altså ikke et særlig fotograf agtigt billede.. Så husker jeg det. I går så jeg på Facebook, at foto-klub-manden havde lagt et billede ud. Da jeg ser billedet, trykker jeg ring op i messenger. Hvorfor jeg gør det, ved jeg virkelig ikke.Veninde: "Hvornår ringede du?"Anders: "kl. 01.13. Jeg kiggede nemlig på klokken og tænkte om det nu var en god ide"Jeg: "Hvorfor stoppede du mig ikke"Anders: "Det kunne jeg ikke nå. Du sad med din telefon og pludselig var du i gang med at snakke. Utroligt han forstod dig, for du snøvlede helt vildt"Jeg kan stadig mærke en knude af pinlighed i maven det er absolut mega meget underligt at ringe til en om natten for at spørge om noget fototeknisk På et tidspunkt skal jeg nok kunne grine af det.PS vi har nu aftalt, at Anders får min telefon når jeg indtager rødvinPPS. Nu var der også noget med alkohol i sidste "Ugens Smil". Til mit forsvar: Jeg drikker altså ikke så meget, jeg får bare en del stærk medicin, så jeg bliver nærmest fuld af at snuse til en øl kapsel.

Dette var billedet jeg sendte

2. Smil

Da jeg sad og kiggede groggy ud i luften og Anders pludselig begyndte at spille luftguitar og skråle Morning Glory. Jeg kunne ikke lade vær med at smile og tænke Nøj hvor har jeg en herlig - og tosset - mandhttps://www.youtube.com/watch?v=Wm54XyLwBAk


3. smil

Da vi tog færgen fra Aarhus til Sjælland. Vi sad ved siden af en børnefamilie. Deres halvandet årige datter havde en fest med at smide rugbrødsmadder, pølser og melon på gulvet. Chelsea havde en fest på gulvet. Behøver jeg at nævne, at Chelsea blev helt vild med pigen.


4. Smil

Da vi fik besøg af gode venner i sommerhuset.


5. Smil

Da Anders og jeg sad vågen hele natten (som en del af vores kæreste udfordring). Okay vi klarede den ikke længere end til 02.30, men det er jo nærmest hele natten. Vi snakkede om vores drømme for fremtiden, og vi mindedes en god fortid, (vi spillede musik, der tog os tilbage til gode oplevelser, vi har haft sammen). Det var drøn hyggeligt.Denne her sang blev sunget af Jesper fra "she's a sailor" da jeg gik op ad kirkegulvethttps://www.youtube.com/watch?v=u2hYn_4yuhc


6. Smil

Da Anders vækkede mig og sagde
  • "Nu er der fyret godt op i vildmarksbadet"
  • "Godmorgen! Jeg har lavet kaffe, kogt æg og bagt boller"
  • "Hvis du bare vil vælge rødvinen, så er middagen klar om 10 min"


7. Smil

(Dette fik vist også de andre til at grine)Alle har nok set når børn gør alt for at holde sig vågne men det nærmest synes umuligt. Midt i aftensmaden, is spisningen eller andet begynder børnenes hoved at bliver tungere, de "nikker" og til sidst falder de i søvn . Det samme skete for mig - i vildmarksbadet.Jeg havde lige sovet en time og besluttede mig for, at jeg altså ikke behøvede mere søvn. De andre ville i vildmarksbad og jeg ville med. Jeg satte mig med en bog. Okay jeg er for træt til at læse. Jeg sætter mig og lytter til samtalen.Samtalen bliver til en summenKAPAUW jeg vågner ved, at der ryger vand op i næseboretDe andre grinerJeg sætter mig lidt mere rankHovedet bliver tungtJeg begynder at "nikke"Anders: "Søs du er ved at falde i søvn igen"Jeg: "nej nej slet ikke. Jeg er frisk nu"Jeg lytter videre til samtalen. Samtalen bliver igen til en summen.KAPAUW jeg vågner ved et chok, da næseboret igen bliver skyllet igennem.De andre griner, og jeg erkender, at jeg hellere må tage en lille lur - i sengen.


Nedenfor er der lidt sommerhus billeder

Her sad jeg hver aften mens manden var i køkkenet
Vildmarksbadet og den fine udsigt
Chelsea var også interesseret i vildmarksbadet
Vildmarksbadet til en anden solnedgang
Bare for at vise, at vi også var ved vandet

Grisselamperne er tændt og vi er klar til en nat, hvor vi skal være vågne


Hvad har fået dig til at smile i ugens løb?

Et smil fra mig til Jer

Tak fordi du læser med!

Du er velkommen til at kommentere, like og dele

Følg mig også på

Snapchat: soes_trier - facebook - instagram

Follow my blog with Bloglovin

Har du nogensinde læst om dengang min læge ringede fredag aften

Likes

Comments

TAK fordi du læser med

(C) COPYRIGHT 2017 - Søs Trier