Diverse

Jeg er efterhånden vandt til at være græsenke fra tid til anden. Jeg bliver bedre og bedre til det, hvorfor det vil være oplagt at komme med lidt fif. Du ved; gode råd fra en græsenke til en anden. Råd til IKKE at lave dobbelt husarbejde, og gode råd til IKKE at bruge al alene-tiden på at kramme og snuse til hans hovedpude - fordi du bare savner ham.

Undgå at drukne i husarbejde og andre kedelige gøremål.

 • Første punkt; som nok er det vigtigste: Sørg for at huset er gjort rent inden han tager afsted. Hvis du er god til at tørre op efter dig selv, lade værd med at lave tandpasta sprøjt på spejlet, huske at tage skoene af inden du går ind og bruge robotstøvsugeren hver dag (sådan en er alfa omega). Ja så ser huset ud som inden han tog afsted - uden du har skullet løfte en finger.
 • Tørrede okseøre, labyrint spil og sporsøgning igennem huset (dette kan dog fedte gulvet lidt til) er alle tre nemme ting til at få en træt hund. Skal der en smule mere træthed til, kan du med fordel lade hunden løbe frit på gåturene. Så får du f.eks selv "kun" gået 2 km, men hunden får løbet 6 km og er dejlig træt.
En glad hund er en nem hund
 • Når benene og ryggen driller, kan du med fordel bruge en el massager. Det er ikke nær så hyggeligt som når manden masserer, men den virker faktisk glimrende

Dette massage apparatvirker upåklageligt


 • Frysemad, yoghurt, cornflakes boller og rugbrød. En nem måde til at få en varieret mættende kost - uden at skulle bruge mange timer i køkkenet.
  • PS. selvom du ikke spiser store røde bøffer, er det stadig fuldstændig okay at nyde et glas vin til maden. OBS. vin og yoghurt passer ikke så godt sammen. Her kan du med fordel drikke vinen efter aftensmaden. Vin og chokolade passer i øvrigt glimrende sammen
  • Ekstra fif: når du går helt død i kedelig aftenmad, kan du med fordel tage ud og spise hos venner og/eller familie.
 • Undgå vasketøj. At lægge vasketøj sammen er nr. 1 på min det-vil-jeg-mindst liste. Har du det også sådan? Hvis du har, er det gode råd: lad vær med at "skabe" vasketøj når du er alene hjemme. Brug det samme tøj igen og igen. Hav et sæt hjemme-tøj, et sæt ude-i-byen-tøj og et sæt hundeluftning-tøj. At vende trusserne kan IKKE anbefales.
 • Ensom? Når din hund ikke gider høre på dig længere, kan du med fordel ringe til en god veninde. Har hun ikke tid (fordi hun faktisk har et travlt liv med børn, aftensmad, mand, arbejde og vasketøj) kan du altid ringe til din mor. Hun vil bare elske, at hun hører lidt mere fra dig.


Fordelene ved at være græsenke

Inden du begynder at savne for meget. Du ved; snuse og kramme hans hovedpude indtil du falder i søvn, skal du lige huske: Der er faktisk fordele ved at være alene hjemme.
 • Ingen opdager hvis du drikker af mælkekartonen.
  • Hav altid - i tilfælde af gæster - en uåbnet karton i køleskabet.
 • Du kan med god samvittighed, uden at få "det er da underligt, det krummer i sengen og giver huller i tænderne" blikket, spise chokolade og boller med ost i sengen - efter du har børstet tænder.
 • Ingen holder øje med om du tager et ekstra stykke chokolade. Faktisk kan du tømme hele chokolade lageret, HVIS bare du husker at fylde det op igen.
  • husk: at fylde op med de samme produkter
  • bonus: det ligner, at du overhovedet ikke har rørt chokoladen.
 • Du kan se Fifty Shades of Grey og the Notebook igen og igen.


Bye bye hverdag - hello mand og hotel

Bliver det alligevel for hårdt at være alene hjemme, får du bare hunden passet og flygter hen til din mand. Det gør jeg i morgen. I morgen skal jeg kysse min mand og bo på hotel - ikke dumt.

Ps der er okay at snuse lidt til hans hovedpude.

Og ja der er hundehår på hovedpuden
- hvilket gør at man ikke skal snuse for meget. Hvert fald, hvis man ikke ønsker hundehår i næseborene[/caption]

Tak fordi du læser med!

Du er velkommen til at kommentere, like og dele

Følg mig også på

Snapchat: soes_trier - facebook - instagram

Follow my blog with Bloglovin

  

Likes

Comments

TAK fordi du læser med

(C) COPYRIGHT 2017 - Søs Trier