Jeg anbefaler:


Stay Positive Blog

'Stay Positive Blog' var det første jeg fandt, da jeg selv søgte efter andre, som var i samme båd som jeg selv. En hel fantastisk blog, der både har fået mig til at grine, græde, håbe og tro på mig selv.

Pernille, som står bag Stay Positive Blog, skriver følgende om sin blog: "Denne blog handler både om skaldethed og kroniske smerter – men altid om den positive tilgang. Jeg har fået tatoveret “Stay Positive” på underarmen, som reminder på at man altid skal finde det positive i enhver situation og i livet – selvom det engang imellem ser sort ud."

Jeg har aldrig mødt Pernille IRL, men alligevel føleler jeg, at jeg kender hende godt. Hvis i læser med på hendes blog, vil i forstå, hvad jeg mener.


All shook up

'All shook up' fandt jeg via Instagram. Endnu en fantastisk blog. Didde, som står bag bloggen, fik - fra den ene dag til den anden - vendt sit liv fuldstændig på hovedet. Didde skriver åbent og ærligt nogle om livet med en rystet hjerne. Hendes indlæg får ofte tårerene frem, men også smilet kommer frem. For man kan ikke andet end holde af Didde.

Jeg er sikker på, at i også vil holde af Didde og hendes rørende indlæg.

Smertepatienten

En hel ny blog. Bag bloggen finder man en utrolig inspirerende ung kvinde. Det første indlæg jeg læste, tog mig med storm. Jeg glæder mig til at læse flere af hendes indlæg.

Karla Pilgaard

Jeg er fan af at følge med på Karla' blog. Hun er ung og hun har gigt og så har hun en fantastisk kampvilje.

Likes

Comments

TAK fordi du læser med

(C) COPYRIGHT 2017 - Søs Trier