Personlige indlæg
Jeg er lige blevet udskrevet fra sygehuset. Under indlæggelsen opdagede jeg, at jeg faktisk har det ganske godt - alt taget i betragtning.Jovist jeg er ikke den raske Søs længere, men alligevel ...


jeg har det ganske godt

Fordi jeg ikke er ramt på de indre organer

Mens jeg har været indlagt, har jeg set nogle meget syge personer. Nogle, der har samme sygdom som jeg selv, men hvor de indre organer er angrebet.Hvor er jeg heldig, at det ikke er sket for mig.


Jeg kan stadig ikke helt forstå, at gigtsygdomme/autoimmune sygdomme kan være livstruende
For noget tid siden skrev jeg et indlæg Et råd jeg vil give videre til mine børn. Heri står der b.la, at man skal værdsætte sit udseende som ung. For når man først bliver gammel og ser tilbage på billeder af sig selv, vil man blive ærgerlig over, at man ikke værdsatte, hvor smuk man faktisk var dengang (og ironisk nok: dengang var man ikke tilfreds).Lidt a la det samme er gået op for mig i forhold til en syg krop.

Jeg værdsætter nu, at jeg har det ganske godt. Jeg er så glad for, at lægerne opdagede noget i mine blodprøver tilbage i 2013. Denne opdagelse gjorde, at de har haft hånd i hanke med mig, og har kunnet bremse sygdommen før den ellers (og højst sandsynlig) ville have angrebet nyrer, hjerte og lunger.

Så selvom jeg ofte er træt af min syge hverdag, vil jeg huske på, hvor godt det - ud fra omstændighederne - faktisk er gået mig.Selvom indlæggelsen var irriterende - som sådan nogle altid er - ja så var der også en øjenåbner. Noget jeg ellers ikke lægger mærke til i en hverdag, hvor jeg går op og ned af raske mennesker.Det jeg vil sige er vist bare: hvor har jeg egentlig været heldig i denne uheldige situation.God onsdag derude


At mine lunger er raske (JUBIII) blev fejret med en power walk/løbetur.

Tak fordi du læser med!

Du er velkommen til at kommentere, like og dele

Følg mig også på

Snapchat: soes_trier - facebook - instagram

Follow my blog with Bloglovin

Likes

Comments

TAK fordi du læser med

(C) COPYRIGHT 2017 - Søs Trier