Jeg skal snart sige farvel

Du kender det sikkert. Følelsen når man skal til at sige farvel. Den der følelse, som giver en ubehagelig fornemmelse i hele kroppen. Den følelse man har, når man véd, at noget godt er ved at være forbi.


Farvel

Det bliver hårdt at skille sig af med uniformen.

I den sidste tid, har jeg haft den følelse. Jeg ved, at jeg skal til at sige farvel til mit arbejde.

Åh min elskede arbejde...
Selvfølgelig kender jeg ikke til helbredsnævnets endelige "dom", men realistisk set; ja så ender det nok med en afskedigelse - hvilket er fuldt forståeligt.Jeg har ikke kunnet tage mig sammen til at se 'farvellet' i øjnene. Hver gang 'farvellet' har kigget på mig, har jeg kigget den anden vej. Jeg har inderligt håbet, at det ikke skulle ende sådan.Det føles nok lidt ligesom den følelse, man har, når et (godt) parforhold er ved at synge på sidste vers. Du ved; i den sidste tid, hvor man véd, at det ikke vil vare for evigt. Måske spiller man skuespil og lader som om, at alt er fint. Det gør nemlig for ondt at se realiteterne i øjnene. Men skuespillet trækker blot pinen ud. Til sidst vil det ende med et farvel. Det ved man. Man kan mærke det. Men man vil ikke være ved det. Man véd nemlig, at 'farvellet' vil gøre ondt.

Men man kan ikke spille skuespil for evigt. Man bliver nødt til at erkende, at det - der engang var godt, ikke er godt længere.
Og det er dertil jeg er nået.

...

Efter sidste tid ved lægen, har jeg vidst, at det er på tide at se realiteterne i øjnene. Jeg kommer ikke tilbage. Lige meget, hvor meget jeg end måtte ønske mig tilbage til fuldtids jobbet som fængselsbetjent, ja så ved jeg, at det ikke kommer til at ske.Så i øjeblikket har jeg samme følelse, som man har i den sidste tid i et parforhold.

Og det er faktisk hårdt.
Heldigvis har jeg prøvet nogle brud før, og jeg har erfaret, at efter en dejlig mand, kommer der en endnu dejligere mand og til sidst ender man op med supermand Anders. Det samme gør sig gældende med arbejde - gør det ikke?Én ting er dog sikker: Jeg tror stadig på en god fremtid med et godt job. En fremtid, hvor jeg får udfordringer og gør en forskel. Det kommer til at ske - for det skal det bare. BUM.

Tak fordi du læser med!

Du er velkommen til at kommentere, like og dele

Følg mig også på

Snapchat: soes_trier - facebook - instagram

Follow my blog with Bloglovin

Har du fået læst mit indlæg om humlebiens succes? 

Synes godt om

Kommentarer

Kirsten Holmberg Høst
,
Hej Søs Kender godt fornemmelsen. Jeg kommer aldrig tilbage på fuldtid- eller til et "normalt" job. Det kan jeg bare ikke. Hvis jeg skal være ærlig- så gør det ikke noget. Så skal jeg ikke arbejde til jeg bliver over 70. Så fokus er på mig og de små og store glæder i livet. Men hvem ved- måske dit " nye" drømmejob venter derude- det skal bare findes af dig. Knus
Søs Trier,
Jeg har altid elsket at arbejde, og vil hellere arbejde 60 timer om ugen end arbejde 10 timer. Men jeg er begyndt at indse, at det ikke kommer til at ske. Heldigvis betyder det ikke, at der ikke venter noget spændende. For man kan sagtens arbejde med noget spændende og udfordrende, selvom det ikke er på fuldtid. Knus
kroniskefarver.dk