Jeg glemte helt…

…  at fortælle, at jeg i går var gæste blogger på Lisbeths blog.

I går…

… havde nemlig travlt med at holde 30 års fødselsdag og travlt med at holde ferie.

Og ja i hørte rigtigt: Jeg fyldte 30 og ikke 21 for 10. år i streg.

Til jer, der ikke er blevet 30, kan jeg fortælle, at det ikke gør særlig ondt at fylde 30. Er faktisk temmelig overbevist om, at 30’erne er sjovere end 20’erne. Okay jeg indrømmer, at jeg måske har drukket lidt mere rødvin end normalt (men det hører sig jo til, når man er i sommerhus). Og hvis 30’erne betyder mere rødvin, mere chokolade og mere sjov, ja så er jeg fan af 30’erne!

 

Nok small talk. HER kan i læse indlægget.

God fornøjelse med indlægget // Søs Trier

 


Som altid kan i finde mig på instagram og på Facebook

Ps jeg nyder min ferie, og er derfor ikke meget online de næste par uger.

 

Lige et par ferie billeder

Flot eftermiddags himmel tæt på sommerhuset
Flot eftermiddags himmel tæt på sommerhuset

 

Fødselsdags frokost
Fødselsdags frokost

 

Det obligatoriske jeg-står-i-Armanis-prøverum billede
Det obligatoriske jeg-står-i-Armanis-prøverum billede

 

Be First to Comment

Hvis du har en kommentar, er du velkommen til at skrive den her