Jeg er taknemmelig for - Vol. 8

Efter jeg blev syg, begyndte jeg at kigge mere efter hverdagenes smil og taknemmeligheden i dagligdagslivet. Det er vigtigt for mig, at jeg kan få øje på disse ting.

Og der er jo så mange gode grunde til at være taknemmelig. Så endnu engang vil jeg smide noget taknemmelighed på bloggen - til glæde og inspiration.Jeg er taknemmelig for:

  • Uventede gæster
  • Den gode specialøl jeg drak ved besøget af en uventet gæst - som gør, at jeg lige nu sidder med den der følelse, man har efter en god øl 😜.
  • At sommeren er tilbage.
  • Instagram - når jeg kigger på mit liv og synes jeg er doven og ikke får noget som helst for hånde (i forhold til de raske mennesker jeg ser i min dagligdag) og bliver lidt trist over dette, kan jeg åbne Instagram og "møde" andre i samme situation og dermed vide, at jeg får alt det ud af dagen, som overhovedet er muligt for mig (også selvom det bare er at stå op og gå ind på sofaen).
  • VM, hvilket manden ser på samtlige fri aftener, hvorfor jeg ikke skal have dårlig samvittighed over at være en sofakartoffel alle aftener.
  • Min familie - som jeg i øvrigt skal være sammen med hele den kommende weekend.
  • Æg fra bondemanden.
  • Bankgaranti, der gør, at vi kan sige: <<nu er huset solgt>>. Hvad skal vi bagefter? Vi har nogle ideer, men indtil jeg er afklaret, er intet sikkert. Så indtil videre har vi et lækkert midlertidigs sted. Det bliver spændende med et nyt kapitel.


Hvad er du taknemmelig for?


sommer er lig med iskaffe og lydbøger udenfor.

[Annonce for Mofibo]. Du kan prøve Mofibo gratis i 30 dage med koden STRIER (gælder kun for nye kunder)


Følg mig også på

Bloglovin' - facebook - instagram - podcast

Du er velkommen til at kommentere og dele indlægget

Synes godt om

Kommentarer

Henriette,
Jeg er så taknemmelig for mine grønlandske elever der er så søde at skrive til mig i denne tid og fortælle, hvordan deres eksamener er gået. Jeg er så ubeskrivelig glad for at de gør det, for det betyder så meget for mig at se dem komme godt ud af deres eksamener.
Jeg er taknemmelig for at vi har så fantastiske venner som man ikke skal være bange for at kontakte når man skal låne noget og nogle andre når det lånte skal hentes og bringes.
Jeg er taknemmelig for de kørt og gaver jeg har fået af mine søde kollegaer.
Jeg er taknemmelig for at vores kartofler i haven er store nok så jeg kan lave lækker kartoffelsalat og lækre kartoffelretter hele sommeren.
Jeg er taknemmelig for at jeg kan inspirere andre til at "lave en god dag"
kronisketanker.wordpress.com
kroniskefarver
kroniskefarver,
Fantastiske ting at være taknemmelig for 💙
nouw.com/kroniskefarver