Hvad var det lige jeg lavede med Gigtforeningen?

Jeg er lige kommet hjem efter nogle hyggelige timer med en rigtig god veninde. Vi har sludret og drukket kaffe - så meget kaffe, at jeg lige nu render i pendulfart mellem toilet og computer. Seriøst jeg skal tisse hvert 5 min.

Nå men min tissetræng har jo intet at gøre med dette indlæg.

Jeg ville egentlig have skrevet indlægget tidligere i dag. Men jeg kunne slet ikke overskue det, og valgte istedet at sove en middagsur på 3 timer og resten af tiden sad jeg og Chelsea og lavede intet foran brændeovnen (lige på nær da jeg drak al for meget kaffe med veninden).

Egentlig ville jeg også gå alt for tidelig i seng, men flere spøger; hvad jeg lavede med Gigtforeningen i går. Så et lille indlæg kan jeg vel ryste ud af ærmet (hvis der er stavefejl osv. er det altså bare fordi, at jeg (måske) er for træt til at blogge).


Kaffe inden en lang - men GOD - dag med Gigtforeningen

Fokusgruppeinterview gigtforeningen

Gigtforeningen er ved at udvikle nye tilbud til mennesker med gigt - og deres pårørende. I den forbindelse har de brug for nogle meninger om, hvad der mangler for at gøre livet som gigt-ramt og pårørende bedre.

Og hvem andre end gigtfolk kan være ekspert på området: "hvad har du med gigt brug for, at Gigtforeningen tilbyder?"

Derfor troppede jeg og 3 andre kroniske seje gigtpatienter op på hotel Trinity i Fredericia i går. Her mødtes vi med 2 fra Gigtforeningen. 2 personer, som virker til, virkelig gerne, at ville gøre Gigtforeningens tilbud bedre og mere målrettet . Vi brainstormede en masse. Vi fortalte, hvad VI som unge (mellem 30 og 45 år) savner fra Gigtforeningen. Vi var næsten ikke til at stoppe igen. Vi havde alle 4 så meget på hjertet. Så meget vi kunne ønske os. Så mange ideer til, hvad Gigtforeningen kan tilbyde - også til de pårørende. Stakkels Kathrine (fra Gigtforeningen) som skulle nå at skrive alt dette ned.

De har taget alle ideerne med "hjem". Her vil de arbejde videre på det. Jeg tror og håber på, at nogle gode frø er blevet plantet og ud spirer nogle gode tilbud til gigtfolk og deres pårørende.


Til sidst

Tre elever fra en 8. klasse er ved at lave et skoleprojekt om, hvordan man kan få flere unge til at engagere sig i gigtsagen og melde sig som frivillig. De vil gerne interviewe mig i morgen. Har du gigt og brænder du inde med noget, som du synes 8. klasses eleverne bare MÅ få med; ja så smid en kommentar eller send en mail til bsandersen86@gmail.com

Tak fordi du læser med!

Du er velkommen til at kommentere og dele indlægget

Følg mig også på

Snapchat: soes_trier - facebook - instagram

Få at få mail om nye indlæg, skal du følge mig på Bloglovin'

Synes godt om

Kommentarer

Henriette
,
Arj hvor lyder det spændende 😀 Jeg håber du vil fortælle dem fra 8. klasse at der også findes enkelte som mig, der lever efter deres kroniske sygdom og har været heldig at komme tidligt i et forløb, der har gjort at jeg ved træning kan holde mig stort set gigtfri og fri for medicin. Derfor er det vigtigt at blive opdaget tidligt. Kram til dig og tak for dit ALTID store engagement 😘
kroniskefarver
kroniskefarver,
Det kan du tro jeg vil fortælle! Tak 😘
nouw.com/kroniskefarver