hulubulu ... !

Kroniske Farver hvor er du henne?I går gæstebloggede jeg på Stay Positive Blog. Jeg synes, det var så fedt at få tilbuddet om et indlæg på selveste Stay Positive bloggen. Altså for mig er Stay Positive, hvad Jørgen Leth er for cykelsporten.

Hvad så med min egen blog, kroniske farver. Er den gået i glemmebogen?

Nej!

Jeg ved godt, at jeg har været noget stille herinde, men jeg er ikke stoppet med at blogge - overhovedet ikke!

Jeg har bare haft så meget at se til for tiden. Der har både været arbejdet, dagsindlæggelse, CT-scanning i Aarhus, oplæg til FNUG arrangement, opstart af egen hjemmeside, vasketøj. Okay når jeg ser det på skrift, kan jeg se, at der faktisk ikke har været specielt meget - for det har strukket sig over en periode (og faktisk; så har A vistnok ordnet vasketøjet de sidste mange gange…)

Men i forhold til almindelige mennesker (eller et almindeligt menneske er jeg vel også?), men i forhold til personer, uden overdreven træthed og Brain Fog, så kan de almindelige hverdags to-do’s være krævende for mig.

Så jeg har ikke haft overskuddet til at blogge.


Jeg har det sådan: Min blog og min Instagram er mit frirum. MEN det er ikke her, jeg vil lægge alle mine kræfter. Mine kræfter vil jeg nemlig lægge på mit primære arbejde. For det er her jeg ønsker - og kæmper - mig tilbage på fuld tid.

Bloggen og instagram er det sted, jeg kan bruge en halv time hist og pist. De dage hvor sofaen vinder, er det fantastisk for mig at have både blog og instagram.

Som jeg skrev i starten, så er jeg i gang med at lave min egen hjemmeside. Min helt egen blog, hvor jeg er uafhængig af et blogger netværk. Der er bare lige dét, at jeg ikke har teknisk snilde - som i absolout ingen teknisk snilde! Jeg ved godt, at jeg kan få hjælp fra venner, men jeg vil prøve selv først. Jeg er sådan en ‘vil selv - kan (forhåbentlig) selv’ kind of girl.

Så i stedet for, at min halv times ‘hist-og-pist-tid’ bliver brugt på blog indlæg, bliver den brugt på opstart af egen hjemmeside. Hvor lang tid det tager, ved jeg ikke. For som sagt: Jeg vil ikke lægge alle mine kræfter her. Kræfterne bruges nemlig på at vende tilbage - med fuld skrue - til mit rigtige arbejde

Selvom bloggen ikke er helt færdig, kan den stadig bruges. Der vil bare ske ændringer i layoutet. Jeg har en masse halvfærdige kladder og blog ideer til at ligge. Så måske jeg alligevel smider nogle af disse på bloggen i ny og næ. Og så må i vente i spænding med at se det færdige resultat af Kroniske Farver Blog.Tak fordi i stadig læser med, selvom jeg ikke er så aktiv - og selvom min blog ikke er heeelt færdig.

Husk, at i som altid kan følge mig på Instagram

 

Synes godt om

Kommentarer