Et skridt nærmere det nye kapitel.

I dette indlæg fortalte jeg, at vi sætter vores hus til salg.

Selvom jeg har mange sko. Ja, så fylder de ikke hele 160 m2. Børnedrømmen er langt på hylden for en stund og vores hus er derfor alt for stort til bare os to og Chelsea. Så er det også noget med, at rengøringshandskerne primært sidder på herren i huset. Mindre hus er lig med mindre rengøring til ham og mindre dårlig samvittighed til mig. Og så noget med en økonomisk situation, der er noget uvis, men bedre bliver den højst sandsynlig ikke (noget med offentlige ydelser).

I ovenstående indlæg skrev jeg, at der skulle tages billeder af huset, og så ville den komme på boligsiden.

Det trak lidt ud (noget med sne, som ikke rigtig gad og forsvinde. Og noget med forårsbilleder, der ikke er så forårs agtige, hvis der er sne over det hele).

Men! For et par timer siden kom huset på det store world wide web (jeg linker til salgs opstillingen nederest).

Wow det er vildt.

1 time på nettet og første fremvisning kom i hus.

Manner det er jo endnu mere vildt!

Vi er både glade over, at der er stor interesse for huset. Men også noget stresset over det. Vi har nemlig ikke et hus/en lejlighed vi lige kan flytte ind i. Dårlig planlægning? Tjooo... Måske. Men vi følte, at tiden var inde til at få sat huset til salg. Vi kan ikke overskue at bo i huset, hvis - eller rettere når - jeg bliver fyret og bliver stillet økonomisk dårligere.

Hvad er planen?

Planen er, at vi finder noget, når vi har vished om min økonomiske situation. Hvad siger Helbredsnævnet? Hvad siger jobcenteret? Når vi véd dette, ved vi, hvad vi har af muligheder.

Bliver huset solgt allerede? Ja, så må vi flytte ind ved siden af min svigerfamilie eller dele hus med min svigerinde.

Lige meget hvad, er jeg sikker på, at vi finder en god løsning. Det gælder vel om at se det lidt som et eventyr :-)


Her kan du se Casa de Trier.Når du har set opstillingen, kan du nok se, hvorfor vi er så glade for huset. Der er nogle, som med sikkerhed kommer til at blive glade for at bo her.


Nu dufter hele hytten af aftensmad. Jeg vil lukke for computeren. Tage en slurk rødvin. Smage på det lækre galloway kød.

God aften!

Følg mig også på

Bloglovin' - facebook - instagram

Snapchat: soes_trier

Du er velkommen til at kommentere og dele indlægget

Synes godt om

Kommentarer

frurosendahl
frurosendahl,
Det er virkelig en svær situation, fordi man kan jo heller ikke bare flytte ind i noget nyt, når man har et hus i forvejen 😋 Men en sej besluttning! Jeg er helt overbevist om, at det nok skal gå godt det hele <3
nouw.com/frurosendahl
kroniskefarver
kroniskefarver,
Det er slet ikke til at forstå, at vi skal af med huset. Men er sikker på, at vi finder noget helt fantastisk 😊
nouw.com/kroniskefarver