En fantastisk weekend

Det er simpelthen en fantastisk weekend. Men den er også hård. I går var jeg i Aalborg med to dejlige tøser. Solen stod højt, musikken var nostalgisk, øllen smagte godt. Eller vent, jeg drak jo ikke øl... Pepsien smagte godt.

Klar til østkyst hustlers.

Selvom jeg ikke drak øl, og selvom vi kørte tidligt hjem, og selvom jeg har sovet længe, ja så har jeg alligevel følelsen af tømmermænd. Jeg kender følelsen. Den er der hver gang, jeg har lavet noget. Men det er okay, for nogle gange, er den det hele værd.Jeg har efterhånden lært: hav kun en ting i kalenderen om dagen. Denne ene ting må helst ikke tage mere end et par timer. Nogle gange tager denne "ting" længere tid. Det er lig med længere tids tømmermænds følelse.I denne weekend har det resulteret i, at jeg har ligget i hængekøjen dagen lang, alt imens A har lavet en masse herhjemme. Han har b.la malet alle dørkarme og fodlister. Dårlig samvittighed? Selvfølgelig!. Men jeg har besluttet mig for, at jeg altså ikke vil isolere mig selv herhjemme. Det vil absolut ingen gavn gøre. Så weekender, hvor jeg har planer, er lig med total afslapning ind i mellem planerne. Og det er okay! For planerne gør mig glad, de får mig til at føle mig i live, de giver mig et pusterum.


Engang imellem kan de endda få mig til at glemme, at jeg er syg.
Og heldigvis vil A hellere, at jeg laver noget ude, og han dermed tager læsset derhjemme. Han kan nemlig se, at dét at lave noget udenfor hjemmet gør mig glad. Når jeg er glad, er han glad.Og det er vel, hvad livet (også) handler om. Mærke efter. Hvad der gør mig lykkelig - og huske at vælge dette til. Huske at tage sig selv og sin egen lykke seriøst.
Smukke Aalborg

Tak fordi du læser med!

Du er velkommen til at kommentere, like og dele

Følg mig også på

Snapchat: soes_trier - facebook - instagram

 Follow my blog with Bloglovin

Synes godt om

Kommentarer

Henriette
,
At isolere sig selv i hjemmet blir man bims af. Og det er der ingen der kan holde ud at være sammen med. Og du ser jo i forvejen hjemmets fire vægge alt for meget for tiden. Så ud med dig. Det gør dig godt
Søs Trier,
Det er nemlig kun til at blive bims af. Jeg er sådan en rigtig ekstrovert person, så humøret er helt i bund, hvis jeg er for meget hjemme. At komme ud er bare skønt
kroniskefarver.dk