Min fod bliver flyvende

Jeg var - som jeg så ofte er - til behandling hos min fysioterapeut.

Men den her gang skete der noget nyt! Min fys har haft besøg af en dygtig gut. Gutten designer diverse skinner og støttebind. En af de løsninger han præsenterede for min fys, var et design til at hjælpe en dropfod til; Ja… ikke at droppe så meget. Fedt manner!

Min egen Storm P. løsning

Jeg har selv fundet på at bruge sådan nogle elastikbind. De hjælper, bevares. Men ikke optimalt.

Lige nu går jeg rundt med et sår på den tå, som er ved siden af lilletåen (hvad hedder den tå egentlig?). Såret kom fordi mit elastikbind pressede mine tæer sammen, hvilket resulterede i, at lilletåneglen satte sig fast i den tå, jeg ikke kender navnet på (ringetåen måske?). Anyway... Jeg har jo føleforstyrrelser og derfor opdagede jeg først, at lilletåneglen var på afveje, da der var kommet betændelse til - charmerende ik'.

Jeg har også opfundet sådan en elastik-fra-snørebånde-op-til-knæet løsning. Den holder min fod oppe. Desværre giver - min ellers så smarte løsning - kramper.

På billedet kan du se min elastik-fra-snørebånde-op-til-knæet løsning

Gutten med den smarte løsning

Designer-smarte-løsninger-til-folk-med-skader-og-skavanker gutten har lavet en blanding mellem en strømpe og et elastikbind. Den giver ikke sår og neglende kommer ikke på afveje. Samtidig trykker den de rigtige steder. Noget med, at jeg vil kunne bevæge foden ordentlig - på trods af lammelser. Fordi disse tryk sender signaler til hjernen, som så løfter min fod op.

Det er jo virkelig smart

Og så er den lavet i et materiale, der kan vaskes til evig tid (okay overdrivelse fremmer nok forståelsen). Men jeg kan løbe en tur med den, vaske den og hoppe i den, når jeg skal i byen.

Jeg er fan af denne dims

Den lille ulempe

Det koster (mange) penge at købe smarte løsninger. Noget, der egentlig ikke burde komme bag på mig, for jeg har jo lært, at det koster knaster at være syg.

Jeg tager PYT hatten på, og giver gerne en ekstra skilling for at få en velfungerende fod!

Jeg kan slet ikke vente med at få denne bandage-strømpe og forhåbentlig få en flyvende fod


Tak fordi du læser med!

Du er velkommen til at kommentere og dele indlægget

Følg mig også på

Snapchat: soes_trier - facebook - instagram

Få at få mail om nye indlæg, skal du følge mig på Bloglovin'


Synes godt om

Kommentarer

Henriette
,
Jeg forstår slet ikke at du ikke kan få sådan en bevilliget af kommunen 🤔 har du prøvet det? FruHolmboe har Sclerose , skriver blog og har også noget for sin dropfod. Nu har hun fået sådan en smart balancevest bevilliget som gør at hun ikke behøver kørestol eller stok for første gang i 5 år.
kroniskefarver
kroniskefarver,
Har godt set, at hun har fået sådan en balancevest (virkelig fedt) - og tak fordi du anbefalede mig at følge hende. Jeg har snakket med kommunen og det ser ud til, at jeg måske godt kan få den bevilliget 😉
nouw.com/kroniskefarver