Din Instagram her

  • for English see the comments below NYT P BLOGGEN hellip
  • SNACK jeg takker signesfarverigeunivers for lkker og sund madinspiration hellip
  • HOME Jeg har glemt fuldstndig alt om at poste herindehellip
  • for English see the comments below JEG KOM TIL BOKSNINGhellip
  • for English see the comments below RSDAG i dag erhellip
  • for English see the comments below NYT P BLOGGEN hellip
Ugens smil

ugens smil #9

5. september 2017
Max klar til fest

 

Det er nu 9. gang, jeg sidder og tænker over min uges smil. Inden jeg åbnede for dette indlæg (for at få de sidste punktummer på plads), var jeg i et lidt pirrelig humør – noget jeg bliver, når det går op for mig, hvor meget af mit liv jeg “spilder” på sofaen. Da jeg gik i gang med at læse dette indlæg igennem, gik det (som det altid går) op for mig, at jeg – trods for sofatiden – stadig oplever en masse. Jeg har stadig en hverdag, hvor jeg kan smile – og én ting er sikker: jeg vil gøre alt for at bevare min evne til at smile til og af livet.

Ugens smil

1. Smil

Da jeg mødtes med tre andre kroniske fightere. Snakken gik og før vi vidste af det, var der gået 4 timer og vi var alle grydeklar – De sociale medier har igen vist, at de faktisk kan skabe noget socialt!

Der blev drukket meget kaffe og spist lækker frokost

Der blev drukket meget kaffe og spist lækker frokost

 

Jeg kan godt lide at mødes med andre kronikere, (der er en helt speciel forståelse for hinanden situation). Derfor har jeg også besluttet at melde mig til FNUG’ landsstævne. Er du ikke tilmeldt, kan du gøre det her (Det er ikke sponsoreret. Jeg synes bare det vil være fedt, hvis vi bliver mange).

2. Smil

Da sommeren vendte tilbage tirsdag. + 25 grader målte jeg herhjemme.

To Trunter nyder solen

To Trunter nyder solen

3. Smil

Da jeg kom til boksetræning.

Jeg var slet ikke oplagt, men hoppede alligevel i træningstøjet. På vej til bokseklubben ombestemte jeg mig. Hovedpinen var for stor og øjnene hang for meget. Jeg satte derfor kursen mod træningscenteret. Her var planen, at jeg ville lave lidt udstræk og få løsnet om i kroppen. Adgangskortet til træningscenteret havde jeg glemt derhjemme. Jeg nægtede at tage ubrugt træningstøj af, hvorfor jeg alligevel kørte til bokseklubben. Det kostede godt nok en hel dag på sofaen, men boksetræningen var det hele værd. Jeg elsker det sociale ved disse træninger, og så elsker jeg selve træningen. Det får mig tilbage til dengang, hvor jeg trænede kampboksning – og det var en god tid.

Til boksekamp i Vejle

Til boksekamp i Vejle

4. Smil

Da jeg fik en WIFI forstærker. Nu kan jeg sidde og blogge på toilettet. Ja jeg kan også sidde ude på terrassen og blogge, (hvilket egentlig var grunden til købet), men det første er bare lidt sejt.

5. Smil

Da jeg besøgte Anders på hans arbejds”ferie”. En aften på hotel, med hotelmad og en skøn mand.

Gratis champagne - jeg kunne godt tage på hotel oftere

Gratis champagne – jeg kunne godt tage på hotel oftere

6. Smil

Da jeg var til stor fest hos Anders kollega. Amen den fest var sjov! Og jeg tog ikke hjem før tid – tværtimod.

Max klar til fest

Max klar til fest

7. Smil

Da jeg spiste frokost med min mor og hendes veninde K. Jeg har verdens dejligste mor. Min mor har en dejlig veninde. Vi mødtes alle tre til en frokost og det var drøn hyggeligt.

Hvad har fået dig til at smile i ugens løb?

Et smil fra mig til Jer

Tak fordi du læser med!

Du er velkommen til at kommentere, like og dele

Følg mig også på

Snapchat: soes_trier facebook instagram

Follow my blog with Bloglovin

I ugens løb skrev jeg også om at være skuffet, bange, ked af det og vred

    Skriv svar