Din Instagram her

  • for English see the comments below NYT P BLOGGEN hellip
  • SNACK jeg takker signesfarverigeunivers for lkker og sund madinspiration hellip
  • HOME Jeg har glemt fuldstndig alt om at poste herindehellip
  • for English see the comments below JEG KOM TIL BOKSNINGhellip
  • for English see the comments below RSDAG i dag erhellip
  • for English see the comments below NYT P BLOGGEN hellip
Diverse

Nyt blogfællesskab

3. september 2017

Der er ved at ske lidt ændringer i Kroniske Farver universet. Jeg har valgt at flytte bloggen til et nyt blogfællesskab: Bloggerspoint. 

hvorfor?

Jeg har været rigtig glad for at have min helt egen blog, men det kan til tider også være tidskrævende. Ikke at have teknisk snilde og selv sætte en blog op fra ny, er en udfordring. Jeg er vild med udfordringer! Men jeg er også inde i en meget træt periode, med rigtig meget brain fog. Dette vanskeliggør alt det bagom bloggen. Derfor har jeg valgt at flytte ‘Kroniske Farver’ over til et blogfællesskab, hvor jeg kan få hjælp til ditten og datten. Så kan jeg bruge den tid, som jeg ellers ville have brugt på tekniske udfordringer, på at skrive blogindlæg eller få gjort lidt herhjemme (selvom jeg hader vasketøj, skal Anders jo ikke altid selv stå med det selv)

hvornår?

Jeg er i fuld gang med at designe min nye blog. Der er lige lidt små problemer med flytningen (noget med nogle billeder som ikke vil med). Så snart alt det er på plads, flytter bloggen.

Jeg håber det kan ske i løbet af ugen/de næste par dage

et nyt blogfællesskab betyder ikke ændringer for dig

Det burde det i hvert fald ikke. Det bliver det samme www. navn. Det bliver de samme kategorier og det samme jeg blogger om.

Dog kan der være et problem for dig, der får e-mails om nye indlæg. Det er ikke sikkert, at dette vil virke på den nye side. Løsningen er: tilmeld dig inde på Bloglovin’ – men vent lige med at gøre det, til den her blog er lukket ned.

Jeg håber virkelig ikke at flytningen kommer til at give problemer for dig som læser. Hvis der er problemer, eller noget du savner fra den tidligere blog, må du meget gerne skrive til mig!

Tak fordi du læser med!

Du er velkommen til at kommentere, like og dele

Følg mig også på

Snapchat: soes_trier facebook instagram

Follow my blog with Bloglovin

 

    Skriv svar