Din Instagram her

 • for English see the comments below NYT P BLOGGEN hellip
 • SNACK jeg takker signesfarverigeunivers for lkker og sund madinspiration hellip
 • HOME Jeg har glemt fuldstndig alt om at poste herindehellip
 • for English see the comments below JEG KOM TIL BOKSNINGhellip
 • for English see the comments below RSDAG i dag erhellip
 • for English see the comments below NYT P BLOGGEN hellip
Personlige indlæg

Hvorfor jeg har denne blog

6. september 2017

Follow my blog with Bloglovin

Ja hvorfor eksisterer bloggen Kroniske Farver egentlig?

Det startede med Instagram

Jeg oprettede min instagram profil i oktober 2015 – lige efter jeg var blevet udskrevet fra Aarhus Universitet Hospital. Dengang faldt min verden fra hinanden.

Jeg ved ikke helt hvorfor, men lige pludselig fik jeg ideen om at oprette en instagram profil – omhandlende min kamp for et “normalt”liv.
Jeg havde vel brug for at finde støtte, brug for at få sat ord på mine følelser, brug for at vise verden, at gigt også kan være livsfarligt, brug for at finde andre, der også har prøvet at få “fuck fingeren” af livet – og trods for det; rejst sig igen.  Alt sammen noget jeg stadig har brug for. Instagram gik hen og blev personlig bearbejdnings proces.

En blog blev til

Den 5. april 2016 oprettede jeg denne blog.

Jeg havde – og har stadig – brug for at skrive mine følelser ned. Da mine skriv ofte er halv lange, var det oplagt at starte en blog. Bloggen er stedet, hvor jeg “læsser” af. Instagram eksistere stadig, men mere som en dagbog over min hverdag som syg.

Denne blog handler om den dag min krop blev syg, og min mentalitet blev robust.
Det er en personlig blog om at takle livet, når det bliver svært.
Den handler om livet med en kronisk sygdom.
Den handler om det, med at ville leve fremfor bare at overleve.
Den handler om at finde det positive i hverdagen- og i livet.
Den handler om mig

Udover at blogging virker som selvterapi, bruger jeg det også til at vise andre, at de ikke er alene. Jeg ved, at det er svært når livet lige pludselig tager en drejning. Men jeg ved også, at det faktisk lade sig gøre at få en god hverdag.

Og rigtig mange tak fordi i følger med i mit univers. Det betyder så meget for mig

Tak fordi du læser med!

Du er velkommen til at kommentere, like og dele

 

Følg mig også på

Snapchat: soes_trier facebook instagram

 

 • Svar
  Annette Richardt
  6. september 2017 den 11:54

  Flot ny blog. Jeg har sat den til at følge ved at oprette mig på bloglovin. 😉 (koster en blog noget her inde, og hvor brugervenlig er den??

  Knus Annette 💋

  • Søs Trier
   Svar
   Søs Trier
   6. september 2017 den 13:14

   Tak Annette! Den er gratis, men vil man være pro blogger koster det 39 mdr. Håber virkelig det virker med bloglovin’, får det driller mig lidt

Skriv svar