Din Instagram her

 • for English see the comments below NYT P BLOGGEN hellip
 • SNACK jeg takker signesfarverigeunivers for lkker og sund madinspiration hellip
 • HOME Jeg har glemt fuldstndig alt om at poste herindehellip
 • for English see the comments below JEG KOM TIL BOKSNINGhellip
 • for English see the comments below RSDAG i dag erhellip
 • for English see the comments below NYT P BLOGGEN hellip
Personlige indlæg

Jeg har det ganske godt

16. august 2017

Jeg er lige blevet udskrevet fra sygehuset. Under indlæggelsen opdagede jeg, at jeg faktisk har det ganske godt – alt taget i betragtning.

Jovist jeg er ikke den raske Søs længere, men alligevel …

jeg har det ganske godt

Fordi jeg ikke er ramt på de indre organer

Mens jeg har været indlagt, har jeg set nogle meget syge personer. Nogle, der har samme sygdom som jeg selv, men hvor de indre organer er angrebet.

Hvor er jeg heldig, at det ikke er sket for mig.


Jeg kan stadig ikke helt forstå, at gigtsygdomme/autoimmune sygdomme kan være livstruende


For noget tid siden skrev jeg et indlæg Et råd jeg vil give videre til mine børn. Heri står der b.la, at man skal værdsætte sit udseende som ung. For når man først bliver gammel og ser tilbage på billeder af sig selv, vil man blive ærgerlig over, at man ikke værdsatte, hvor smuk man faktisk var dengang (og ironisk nok: dengang var man ikke tilfreds).

Lidt a la det samme er gået op for mig i forhold til en syg krop.

Jeg værdsætter nu, at jeg har det ganske godt. Jeg er så glad for, at lægerne opdagede noget i mine blodprøver tilbage i 2013. Denne opdagelse gjorde, at de har haft hånd i hanke med mig, og har kunnet bremse sygdommen før den ellers (og højst sandsynlig) ville have angrebet nyrer, hjerte og lunger

Så selvom jeg ofte er træt af min syge hverdag, vil jeg huske på, hvor godt det – ud fra omstændighederne – faktisk er gået mig.

Selvom indlæggelsen var irriterende – som sådan nogle altid er – ja så var der også en øjenåbner. Noget jeg ellers ikke lægger mærke til i en hverdag, hvor jeg går op og ned af raske mennesker.

Det jeg vil sige er vist bare: hvor har jeg egentlig været heldig i denne uheldige situation.

God onsdag derude

At mine lunger er raske (JUBIII) blev fejret med en power walk/løbetur

 

Tak fordi du læser med!

Du er velkommen til at kommentere, like og dele

Følg mig også på

Snapchat: soes_trier facebook instagram

Follow my blog with Bloglovin

 • Svar
  Annette
  16. august 2017 den 14:48

  Hvad kan jeg sige andet end jeg elsker at følge med, og læse dine indlæg. Havde der ikke været nogen dig, havde jeg aldrig startet mig. (Altså det er bloggen jeg mener ) Ja ja er født ordkløver. Øm en uge så skal vi mødes og HOLD KÆFT JEG GLÆDER MIG. ❤

  • Søs Trier
   Svar
   Søs Trier
   16. august 2017 den 14:54

   Woohoo hvor jeg glæder mig til at ses

 • Svar
  Henriette
  16. august 2017 den 15:32

  Når man går omkring raske hele tiden bliver man hurtigt af den opfattelse at man selv er virkelig virkelig syg eller for den sags skyld alene i verden med sin sygdom og bekymringer herom. Sådan er det i hvert fald hos mig. Jeg er jo ikke indlagt særlig ofte og bliver derfor ikke så ofte mindet om det face to face. Derfor minder jeg mig selv om det ved at huske på dengang jeg var indlagt, hvor slemt mange af de andre havde det. Vi fejlede alle noget forskelligt. Men der var virkelig nogen der var ramt. Også af dem der fejlede det samme som jeg.
  Jeg tror det er vigtigt engang imellem at huske på.

  • Søs Trier
   Svar
   Søs Trier
   16. august 2017 den 16:17

   Ja det er helt klart vigtigt at huske på. Jeg kan have perioder, hvor jeg virkelig bliver ked af, at jeg er så træt hele tiden. Men når jeg så tænker på, at lunger, hjerte og nyre ikke er angrebet, virker trætheden lige pludselig ikke så forfærdelig. Den dør man jo ikke af.

   • Svar
    Henriette
    16. august 2017 den 17:00

    Præcis. Jeg kan til tider også være træt, sådan rigtig træt. Men det er allivel nogle år siden at jeg på en uge kun havde 10 vågne timer – sammenlagt på en uge. I dag har jeg højst en dag eller 2 i træk og jeg er alligevel vågen flere timer end dengang. Omend jeg stadig føler mig dvask. Når man føler man har det været skal man huske de ting der er værre. Dem har jeg i hovedet min egen private liste over og så får jeg det bedre med mig selv omgående.

    • Søs Trier
     Svar
     Søs Trier
     16. august 2017 den 17:23

     Selvom jeg føler mig træt, har jeg aldrig prøvet at sove så meget på en uge. 10 vågne timer på en uge – åh det må have været hårdt! Det er godt engang imellem at se sig tilbage. Så kan man virkelig se sine fremskridt. Du er jo et helt andet sted nu, end hvad du har været dengang.

 • Svar
  Kirsten Holmberg Høst
  16. august 2017 den 17:19

  Hej Søs
  Engang imellem er det godt at vågne op og se realiteterne. Vi har snakket om accept. Tror dette er et skridt på vejen.

  Jeg glæder mig over at jeg ikke sidder som en grøntsag idag. Det kunne jo godt have været endt sådan.
  men at jeg istedet har min førlighed,sprog og tossede/krøllede hjerne
  Knus❤

  • Søs Trier
   Svar
   Søs Trier
   16. august 2017 den 17:25

   Åh tænk hvis det er et skridt på vejen mod accept – det kunne være så godt.
   Ud fra dine omstændigheder, så er du sluppet heldigt. Hvor er det godt, at du stadig har din tosset/krøllede hjerne!
   Knus ❤️

Skriv svar