Din Instagram her

 • for English see the comments below NYT P BLOGGEN hellip
 • SNACK jeg takker signesfarverigeunivers for lkker og sund madinspiration hellip
 • HOME Jeg har glemt fuldstndig alt om at poste herindehellip
 • for English see the comments below JEG KOM TIL BOKSNINGhellip
 • for English see the comments below RSDAG i dag erhellip
 • for English see the comments below NYT P BLOGGEN hellip
Ugens smil

Ugens smil #2

16. juli 2017

Traditionens tro (for nu er det gjort 2 gange og dermed blevet en tradition), vil jeg komme med 7 ting, der i ugens løb, har givet mig et smil.

Og ovenpå det mere seriøse indlæg i går, er det vist meget godt med lidt smil i dag.

Ugens smil

1. Smil

Da jeg fandt ud af, at jeg skal indlægges i næste uge. Det er godt. Altså ikke godt, at jeg skal indlægges. Men det er godt, at det er i uge 29, for dermed går det nemlig ikke udover ferien. At jeg ikke skal indlægges i ferien, er noget jeg smiler af.

2. Smil

Da jeg ikke fik et godt foto af solnedgangen.

Det gik således til, at Anders og jeg var på vej hjem. Himlen lignede, at den kunne give en flot solnedgang, og jeg ville gerne have et godt foto af det (har ikke før “jagtet” solnedgangen med kameraet). Vi kørte hjem efter kameraet og tog Chelsea med på tur. Da vi kom tilbage i bilen, begyndte det at små regne, og solnedgangen var gemt væk bagved skyerne. Da jeg satte stativet op, kunne jeg ikke finde ud af at indstille kameraet til at tage et billede af den solnedgang – som i øvrigt var forsvundet. Hele missionen mislykkedes.

Jeg kiggede på Anders, og begyndte at smile. Her stod vi, mutters alene i den flotte natur og bare stornød dagen gå på hæld. Det var drøn hyggeligt, og i fremtiden vil jeg tage på flere aftenture.

Den forsvundne solnedgang og det dårligt indstillet kamera

3. Smil

Da jeg spiste jordbær. Det er umuligt at være sur, når man spiser jordbær.

Jordbær med mælk, fløde og et strejf af chokolade

4. Smil

Da jeg (gen)hørte Lars Løkkes “Mere, mindre”.

5. Smil

Da Anders og jeg sad i sofaen og talte om, hvad vi skal lave i ferien. Egentlig ville jeg gerne have været et smut til Belgien og smage en belgiskvaffel (og belgisk øl), men jeg kan ikke blive rejsegodkendt. Men hey; vi planlægger nogle hyggelige dage rundt i Danmark. At tale om ferie ideer – dét kan da kun give et smil på læben.

6. Smil

Da vi startede på vores 30 dages kæreste udfordring. Jeg faldt over den på Facebook og vi besluttede os for at tage udfordringen op. Det er egentlig meget sjovt. Her kan du se udfordringen. Måske skal du og din kæreste også prøve

7. Smil

Da Chelsea sov dagen lang.

I ugens løb har Chelsea oplevet en masse. Søndag var hun med i Vejle. Mandag hilste hun på en venindes unghund. Tirsdag var en veninde forbi med sin hund. Onsdag var hun med Anders på løbetur, samt en tur i skoven – hvor hun kunne løbe frit, og med ude ved en veninde (for at se stedet inden hun skal passes der i en uge). Så torsdag sov, sov og sov hun. Og så smiler jeg, for så føler jeg mig som en god “hundemor”, der har givet hende en masse gode oplevelser

En træt Chelsea

Hvad har fået dig til at smile i ugens løb?

Et smil fra mig til Jer

Tak fordi du læser med!

Du er velkommen til at kommentere, like og dele

Følg mig også på

Snapchat: soes_trier facebook instagram

Follow my blog with Bloglovin

Har du nogensinde læst Den dag, hvor jeg bare ønskede, at jeg kunne lægge sygdommen fra mig?

 • Svar
  Henriette
  25. juli 2017 den 11:12

  Du kan få 7 af mine smil fra min cykeltur
  Dag 1: Da jeg så at Klaus og børnene havde taget opstilling langs ruten for at vinke farvel (udover at vi havde sagt farvel ved Julemærkehjemmet)
  Dag 2: Da en fra holdet sætte sig bag et glasparti for at smøre sin numse med numsecreme og troede at ingen kunne se hende og bagefter sætte hjelmen forkert på hovedet.
  Dag 3. Da vores racemarshal var uopmærksom et øjeblik og nær var røget i grøften med motorcyklen og derfor fik (dummedusken, et farverigt strutskørt)
  Dag 4. Da marshal blir stoppet af der hollandske politi iført strutskørt.
  Dag 5. Da vi ankommer sent om aftenen til hotellet, trætte og beskidte og jeg får tændt for et varmeapperat på hotellet fordi jeg tror det er toiletskyllet og vi så i stedet for varmet hele hytten op en dag hvor der er 35°C udenfor
  Dag 6. Da vi cykler 170km for så at komme til det forkerte hotel og får Thomas Evers Poulsen til at køre alle vore cykler 50km til et andet hotel hvor vi opdager at den 7 og sidste etape er blevet forkortet
  Dag 7: Da vi får en punktering kørt før det danske hus hvor vi så får mulighed for at stoppe og hilse på vores ventende familier der

  • Søs Trier
   Svar
   Søs Trier
   25. juli 2017 den 17:03

   Det er nogle helt fantastiske smil. Tak for et godt grin – kan ikke få billedet (punkt 2) ud af hovedet

Skriv svar