Din Instagram her

 • for English see the comments below NYT P BLOGGEN hellip
 • SNACK jeg takker signesfarverigeunivers for lkker og sund madinspiration hellip
 • HOME Jeg har glemt fuldstndig alt om at poste herindehellip
 • for English see the comments below JEG KOM TIL BOKSNINGhellip
 • for English see the comments below RSDAG i dag erhellip
 • for English see the comments below NYT P BLOGGEN hellip
Personlige indlæg

Bucket list #8 checked ✔

27. juni 2017

Dengang alvoren af min sygdom gik op for mig, lavede jeg en Bucket List. Det er en liste med 19 ting, jeg gerne vil opleve. Måske kommer der flere punkter til, måske bliver nogle taget fra. Men indtil videre ser den sådan ud:

(her kan du læse om dengang Bucket listen blev til)

Min Bucket List:

 1. Opleve Nordlys på Grønland
 2. Lære at spille et instrument
 3. Hjælpe en fremmede
 4. Springe faldskærm
 5. Sove under stjerneklar himmel
 6. Få en anden person til at græde af grin.
 7. Drikke en øl på en irish eller scottish pub i Irland eller Skotland
 8. Danse i regnen
 9. Lav velgørenhed i udlandet f.eks. Afrika
 10. Spise en belgisk vaffel i Belgien
 11. Besøge alle 7 kontinenter (mangler 2.   1)
 12. Køre motorcykel (og måske eje en)
 13. Have en hel uge, hvor jeg sover indtil jeg vågner af mig selv ÷ vækkeur
 14. Lære at tage gode billeder (er i gang)
 15. Gør noget virkelig godt for min mor
 16. Deltage på Roskilde festival
 17. Se en fodboldkamp på et stadion i England
 18. Læse en master i kriminologi (som situationen er nu, kan det godt være, at jeg skal stile efter en anden universitetsuddannelse)
 19. Og det mest betydningsfulde! Få børn. Giv dem nogle gode værdier. Se dem vokse op. Og nyd alderdommen med A.

Punkt nr. 8

Lagde du mærke til punkt Nr 8? Den kan jeg nu tjekke af. Danse i regnvejr: done ✔.

Måske tænker du;  “hvorfor i alverden sætte det på som et punkt? Hvorfor ikke bare hoppe ud i regnen“. Fordi man altså ikke bare lige hopper ud, og danser når det regner. Det ligger jo til os at flygte fra regnen og ikke opsøge den.

Måske tænker du; “er det ikke et underligt punkt at have på sin Bucket list? Folk har da normalt sådan nogle store punkter på som ex bestige Mount Everest“. Nej der er bestemt ikke underligt! Efter at have danset i regnen, kan jeg fortælle, at det er befriende og opløftende for humøret


– shit man, du skulle have hørt mig. Jeg skraldgrinede mens jeg dansede rundt.


En anden fordel er: det lade sig gøre. At skrive ‘bestige Mount Everest’ vil være uopnåelig (især med min raynauds). At skrive noget uopnåeligt på min Bucket list vil gøre den utroværdig. En utroværdig Bucket list er lige til at kyle ud med andet småt brandbart.

Tilbage til nr. 8

Det skete den 9. juni (på vores bryllupsdag). Vi var på vej hjem. Vejret var elendigt (ligesom det også var til vores bryllup). Da vi trådte ind i entreen, smed jeg skoene i bryggerset. Pludselig slog det mig det regner. Det er lunt. Jeg har kjole på: jeg skal da ud og danse!

De første dråber føles kolde og klamme. Jo længere tid jeg var i regnen des mere dansede jeg, og des mindre klam føltes regnen. Jeg dansede og grinede højlydt. Det var befriende. Ja selv Chelsea morede sig med regndansen.

Da jeg (og Chelsea) var gennemblødte, gik vi ind. Vi blev tørret. Jeg hoppede i noget varmt tøj, smed mig på sofaen og fik skænket en rom toddy.

Det var den perfekte slutning på en god dag ♥

Naboerne må i øvrigt have troet, at det rablende for mig.

Nederst kan du se nogle billeder fra starten af regndansen

Tak fordi du læser med!

Du er velkommen til at kommentere, like og dele

Følg mig også på

Snapchat: soes_trier facebook instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cof

Follow my blog with Bloglovin

 • Svar
  Kirsten Holmberg Høst
  27. juni 2017 den 22:53

  Hej Søs

  Fedest. Skønne billeder- du ligner en der bare nyder det helt vildt.
  Det der med pub i Irland eller Skotland – eller fodbold i England. Bare sig til jeg er frisk. Har boet i England i 3 år da jeg var yngre. Har stadig venner i England.
  Tror måske jeg skulle lave en bucket list.
  Knus.

  • Søs Trier
   Svar
   Søs Trier
   27. juni 2017 den 22:57

   Kunne være fedt at tage derover! Gør det. Det får en til To tænke over, hvad man egentlig gerne vil have ud af sit liv

 • Svar
  henriettehenriksen
  28. juni 2017 den 13:33

  Fantastisk læsning 😀
  Du må invitere dine naboer til at følge din blog på den baggrund så de forstår hvorfor du laver noget så “skørt” som at danse jublende i regnen 😀

 • Svar
  Bucket list #6 checked ✔ - Kroniske Farver
  5. juli 2017 den 16:39

  […] A læste mit sidste indlæg om min bucket list sagde han “altså du har fået mig til at græde af grin før. Du har fået flere personer til […]

Skriv svar