Din Instagram her

 • for English see the comments below NYT P BLOGGEN hellip
 • SNACK jeg takker signesfarverigeunivers for lkker og sund madinspiration hellip
 • HOME Jeg har glemt fuldstndig alt om at poste herindehellip
 • for English see the comments below JEG KOM TIL BOKSNINGhellip
 • for English see the comments below RSDAG i dag erhellip
 • for English see the comments below NYT P BLOGGEN hellip
Personlige indlæg

Rejse planer

5. januar 2017

Det kræver er godt helbred at være syg…

… Det er der hvert i fald nogle, som mener

Jeg har (desværre!) en tilbøjelighed til at give de nogle ret.

For hold nu kæft (sorry for sproget på sådanne en hvid og kølig torsdag morgen), men hvor er det – til tider – op ad bakke.


Jep; på denne kølige morgen får i lige en omgang jysk brok.


Det forholder sig således: Jeg elsker at rejse. Især backpacker ferier. Det eneste jeg altid sparer op til er: rejser og nye tattoos.

Sidst vi var ude at rejse var i sommer 2015.

I novembers havde vi planagt en lang rejse New Zealand. Jeg kunne ikke blive rejse godkendt, hvorfor ferien blev ændret til 2 uger på Sydals. Hm….. Både A. og jeg har lidt rest ferie fra sidste ferie år, samt ferie for dette år – det skal holdes i dette år (Vi kan jo ikke blive ved med at få ferien overført). Derfor har vi 5 ugers ferie i slut februar og frem.

Vi vil stadig gerne til New Zealand.

Jeg drømmer mig Down Under

Men det er ikke sådan lige.

For at få en forhåndsgodkendelse til at rejse, skal jeg ansøge rejseselskabet tidligst 2 mdr. før afrejse. Det betyder, at jeg først nu kan søge om godkendelsen.

For at kunne søge om godkendelse, skal jeg kende rejse datoerne.

Det er først nu, at jeg ved, at der er en sandsynlighed for at kunne få lov at rejse. Derfor har jeg ikke kontaktet rejseselskaber – før nu. Fordi vi er så sent ude bliver rejsen mere dyr.

For at gøre en forvirrende (måske!!!) rejseforberedelse mindre forvirrende, forsøger jeg at fatte mig i korthed.

I dag skal jeg

 1. (igen) tage kontakt til forsikringsselskabet. Såfremt de tror på, at jeg godt kan få en rejsegodkendelse, skal jeg
 2. snakke med diverse rejseselskaber. (Normalt ville jeg selv planlægge rejsen, men jeg er bange for at blive alt for skuffet, hvis jeg planlægger rejsen fra bunden, og det hele bare ender med at gå i stykker). Rejseselskaberne skal
 3. give mig nogle faste datoer + lokationer. Derefter kan jeg
 4. (igen) kontakte forsikringsselskabet, og forhåbentlig blive godkendt, så jeg kan
 5. bestille og betale rejsen

Derefter går jagten ind på medicinpas osv.

På denne hvide og kølige torsdag morgen drømmer jeg tilbage til dengang, hvor jeg kunne snuppe et billigt fly til udlandet, bare fordi jeg skulle brænde er par fridage af (altså selvfølgelig ikke et Ryanair fly – jeg er for meget en fagforeningsperson til, at jeg nogensinde ville kunne flyve med dem).

Hm…

Tror lige jeg starter med – når morgenmaden er indtaget – at gå ind til sandsækken og bokse lidt frustrationer ud. Derefter går jeg igang med at jagte ferier

En lækker morgenmad og en kande stærk kaffe = klar til ferie jagten

Ikke mere brok herfra.

Ha’ en dejlig dag alle sammen!

 

Følg mig også på

Snapchat: soes_trier facebook instagram

 • Svar
  Henriette
  5. januar 2017 den 8:27

  Åhh der er intet bedre i verden end at kommr væk for så at finde ud af at andedammen nu var meget rar. Før jeg havde mand og børn rejste jeg også. Da jeg mødte Klaus begyndtr vi at ta på skiferier. Også da Peter var helt lille (6mdr) i Sverige.
  Siden har vi ikke været udenlands, andet end de 6km til grænsen og over til Priss eller for at besøge familie på den anden side til kaffe. Jeg savner det BIG TIME.
  Jeg gad virkelig godt på skiferie igen. Og jeg drømmer mig ofte til Spanien, Island, Canada, Italien, Australien og som dig til New Zealand. En backpacker ferie i Vietnam har også altid stået højt på listen.
  Men til sommer kommer jeg til Paris. Og jeg vil nyde hvert et tråd i pedalen.
  Jeg håber virkelig at det hele flasker sig for dig og at i kommer afsted. Jeg tror varmen vil gøre dig godt.

  • søs
   Svar
   søs
   5. januar 2017 den 8:30

   Kan virkelig godt forstå du drømmer om ferie. 6 år uden en rejse – du må have abstinenser… Paris bliver så fantastisk for dig! Og new Zealand bliver fantastisk for mig (hvis jeg kommer afsted)

 • Svar
  Didde
  5. januar 2017 den 9:29

  Iiihhh…. det er da også noget bøvl.
  Forstår godt din frustration.

  Jeg selv har vild rejsefeber. Og jeg kan godt få rejsetilladelse. Men fordi jeg er låst fast i mit afklaringsforløb kan jeg ikke træffe beslutning om nogen rejser. Og der bliver bare ved og ved med at dukke nye ting om, der udskyder det.

  Jeg XXX alt for at det falder i hak for jer, så I kan komme afsted

  • søs
   Svar
   søs
   5. januar 2017 den 9:38

   Det skal ikke være nemt at have en krop – eller et hoved – som bøvler… Jeg tror på det

 • Svar
  Kirsten Holmberg Høst
  5. januar 2017 den 20:47

  Hej Søs.
  Håber det lykkedes jer at komme afsted.

  Vi har ikke mødtes, men jeg måtte selv igennem rejsegodkendelse sidste år efter 2 operationer i kraniet og livstruende sygdom og kunstig koma.

  Jeg blev godkendt og det gør du sikkert også. God tur
  Mvh. Kirsten

  • søs
   Svar
   søs
   5. januar 2017 den 20:53

   Hej Kirsten
   Tak for din besked! Det er da godt nok noget af en voldsom omgang du har været igennem. Håber du er kommet dig! (Så godt man nu kan komme sig ovenpå sådan en tur)
   Jeg har fået forhåndsgodkendt afbestillings forsikring (så nu kan jeg købe rejsen, og såfremt jeg ikke skulle blive godkendt til selve rejsen, ja så kan jeg få pengene retur). Men satser nu på at blive godkendt og komme til New Zealand.
   God aften!
   Mange hilsner fra søs

Skriv svar