Din Instagram her

 • for English see the comments below NYT P BLOGGEN hellip
 • SNACK jeg takker signesfarverigeunivers for lkker og sund madinspiration hellip
 • HOME Jeg har glemt fuldstndig alt om at poste herindehellip
 • for English see the comments below JEG KOM TIL BOKSNINGhellip
 • for English see the comments below RSDAG i dag erhellip
 • for English see the comments below NYT P BLOGGEN hellip
Personlige indlæg

Bucket list #13 checked ✔

30. november 2016

Yaiiii

Det er lykkedes mig at sove længe og uden vækkeur i over en uge!

Nogle af jer vil måske undre jer over mit glædes udbrud – det er jo bare et vækkeur. Mange af jer sover sikkert uden vækkeur i weekenden. Mén jeg sover aldrig uden vækkeur/alarmer – et sted mellem 5-8 alarmer –  bimler og bamler hver morgen. Weekend eller ej.

 

Jeg har altid været et B-menneske med stort B. Dette sammenholdt med min sygdom, (der gør mig ubeskrivelig træt) er jeg hel umulig at få op om morgenen. Derfor al den biml og baml om morgenen! Altså seriøst, hvis ikke alarm(erne!!!) er sat til, kommer jeg nemt til at sove i over 10 timer!


Derfor kan jeg heller ikke huske, hvornår det sidst skete, at jeg vågnede uden biml og baml. – altså lige indtil for nylig.


Det hele giver nok meget mere mening, hvis man har læst om min Bucket List

For nylig (og stadigvæk)

Har jeg ferie.

Da vores ferie startede, aftalte jeg med A., at jeg ville forsøge mig uden vækkeur. Jeg var noget spændt på, om mit døgn ville blive vendt helt op og ned. Men jeg havde jo ferie, så PYT om døgnet blev vendt. Så længe det ikke gik ud over A.

Døgnene er blevet vendt halv på hovedet, A. er hoppet med på samme døgnrytme og mandag den 28. november kunne jeg vågne op til glæden af at have opnået et punkt på min Bucket List.

#13 Have en hel uge, hvor jeg sover indtil jeg vågner af mig selv ÷ vækkeur.

Printscreen fra Bucket List indlægget

Hvor har det været skønt at få lov til at sove igennem! Eller faktisk…. så har jeg ikke sovet helt igennem. A. har nemlig vækket mig de fleste dage (det har jeg bedt ham om). Jeg har nemlig ikke lyst til at sove hele min ferie væk.


Men over 9 timers søvn i gennemsnit og intet biml og baml, kun vækning med nus og kys på kinden – det er vel og okay.


Morgenhår og glad i låget

Nu vil jeg gå tilbage til min ferie og nyde endnu et par dage uden vækkeur!

Tak fordi i læser med. Det gør mig tosse glad! Som altid kan i følge mig på facebook og på instagram.

By the way; i skal da ikke snydes for et feriebillede

Kærlighed, godt vejr, ferie og Dybbøl Mølle – SKØNT

 • Svar
  All shook up
  30. november 2016 den 19:41

  Lækkert. Nyd det fortsat.

  • søs
   Svar
   søs
   30. november 2016 den 19:50

   Tak Didde! Vi vil nyde det

Skriv svar