Din Instagram her

  • for English see the comments below NYT P BLOGGEN hellip
  • SNACK jeg takker signesfarverigeunivers for lkker og sund madinspiration hellip
  • HOME Jeg har glemt fuldstndig alt om at poste herindehellip
  • for English see the comments below JEG KOM TIL BOKSNINGhellip
  • for English see the comments below RSDAG i dag erhellip
  • for English see the comments below NYT P BLOGGEN hellip
Personlige indlæg

Jeg har haft ferie…

10. juli 2016

… og jeg nød det!!!

13639970_10154500168183394_1668130933_o

De fleste på arbejdsmarkedet glæder sig til at holde ferie. De glæder sig til at holde en pause fra den hektiske hverdag. De glæder sig til at lave noget andet, end hvad de gør til dagligt.

Det var først da jeg blev syg og gik hjemme i ca 2 måneder, at det gik op for mig, at man kun kan holde rigtig fri/ferie og virkelig nyde det, hvis man har noget at holde fri fra (det siger jo egentlig sig selv).

Jeg har fået kommentarer om, hvor dejligt det må være, at have så meget “fritid”. Hvor skønt det må være at kunne tulle rundt i hjemmet.
Der er bare lige det aber dabei (som nogle har tilbøjelighed til at glemme), at det hverken er dejligt eller skønt! Det er først nu, hvor jeg er tilbage på arbejdet, at jeg faktisk kan nyde min fritid.Tilbage i januar 2016 skrev jeg følgende på min instagram:

Jeg savner at være stresset og brokke mig over, at jeg ikke har nok timer i døgnet

Ja ja jeg ved godt, at det lyder underligt. Men her søndag aften, hvor vi er på nippet til en ny uges begyndelse – med et hav af to-do lister – mangler jeg netop dét; at have en aktiv uge.

Det er ikke fordi, at jeg ikke har en masse projekter og idéer, som bare venter på at blive taget hul på. Det er ikke fordi, jeg er doven og ikke vil. Jeg kan bare ikke. Jeg har bare ikke energien.

Mens jeg går hjemme og er syg, savner jeg den energi og den raske krop, som kan få mig tilbage på arbejdsmarkedet, og dermed give mig noget at gå i seng og stå op for.
Jeg savner struktureret hverdag. En hverdag, hvor jeg står op, har travlt med at komme ud af døren, snupper en to-go kaffe med i bilen (som jeg selvfølgelig spilder ud over min nyvasket skjorte – for sådan går det altid for mig). En hverdag, hvor der er travlhed på jobbet, og hvor jeg på hjemturen bare drømmer om at slænge mig i sofaen. Men i den savnede hverdag, kan jeg ikke bare lægge mig på sofaen, for hunden skal luftes, maden skal handles og laves, måske skal der trænes, manden skal plejes, og til sidst falder man søvndrukken om på sofaen😪

Jeg føler nok, at jeg først rigtig kan holde søndag, når jeg også har haft en rigtig man, tirs, ons, tors, fre og lør.

Tidligere i aften – da mit savn gik op for mig og tårene væltede ud af mig – gav min mand mig et stort knus og sagde de trøstende ord; at han forstod og forsikrede mig om, at det hele nok skal gå! Han lovede mig, at jeg nok skal komme stærkt tilbage, for sådan er jeg! Men det tager tid. Indtil den tid kommer, skal jeg give mig selv lov til at føle de trælse følelser og forsøge at acceptere, hvordan min hverdag ser ud; her nu.

Min mand sagde også, at han er lettet over, at jeg nu er kommet i behandling og jeg stadig er her. For hvad skulle han gøre uden mig? Og han har jo egentlig ret. Hellere, at jeg er her og kæmper, end det forfærdelige modsatte.

Det kan godt være, at jeg ikke har meget at stå op for, men jeg har en masse at stå op til. Nemlig en helt igennem fantastisk mand, en dejlig familie, venner, hund og selvfølgelig jer på de sociale medier.


Jeg kan sagtens huske følelse, jeg havde dengang. Følelsen af et enormt tomrum. Et tomrum som jeg bare ikke kun udfyldes. Det var især svært, fordi jeg altid har elsket en udfordrende og travl arbejdsdag. Men som altid er min supermand klog. Han var overbevist om, at jeg nok skulle komme stærkt tilbage. Og ved i hvad?! Han havde ret! Måske er jeg ikke kommet stærkt tilbage, men jeg er tilbage. For helvede ja, JEG ER TILBAGE! Det med stærkt, det skal nok komme!


Og ved i hvad? Jeg har haft ferie og jeg har nydt det! Det har jeg gjort alene af den grund, at jeg op til ferien arbejdede, jeg var presset, og min hverdag var hektisk.
Hurra for at jeg har et arbejde, og dermed kan nyde at holde fri.

Lidt ferie billeder

13621845_10154500166673394_512991044_o

Der har været masser af tid til sjov med Chelsea

og plads til pandekager

og plads til pandekager

13663367_10154500166463394_601659420_o (1)

Dansk sommer som vi kender den

Som altid kan i finde mig på facebook og på instagram

 

12969245_10154256377973394_1714136353_n

    Skriv svar