- Månedens smil - november


Where focus goes energy flows

Og nu er det igen blevet tid til at fyre noget energi i den positive retning.

...

Men først til et kort nyheds overblik. November var måneden, hvor Bendtner fik 50 dages fængsel. Hvor Grevinde Alexandra udgav en sang (jeg linker til den nederst i indlægget og vælger ikke at udtale mig - bedøm selv om der er en sangerinde gemt i hende). Hvor Britta Nielsen blev anholdt i Sydafrika. Hvor Lars Mikkelsen vandt en Emmy for Herrens Veje. Hvor Trump bortviste de journalister, han er uenig med, fra det hvide hus (hvilket nok ikke er nogen overraskelse). Og så har november budt på en masse skilsmisse besværligheder mellem EU og Storbritannien. Og sidst men ikke mindst en finanslov.

Nu til smilene.


1. SMIL


Bubble waffel og yndlings mennerkser.

Jeg har et par veninder fra gymnasietiden. Kalenderene er tit for fyldte til, at vi får set hinanden ligeså meget som vi gerne vil. Men i november lykkedes det os at ses til en omgang Street food. Vi skulle egentlig også have kigget fyrværkeri, meeeen vi valgte at blive inde i varmen til vaffel is.

__________

2. SMIL


Jeg har ikke et billede af cyklen og gider ikke lige ud i kulden for at tage et. Så istedet er her et: "så smart er jeg, når jeg cykler" billede.


Min nye elcykel.

Og nej, det er ikke gammel kur'n agtigt. Den er faktisk meget smart-i-en-fart agtig.

Manden skal arbejde i en anden by og dermed skal han bruge bilen. Vi bor godt nok kun ca 3 km fra centrum, men hvis jeg skal cykle frem og tilbage på en almindelig cykel, kommer - sådan noget som at få taget blodprøver - til at tage alt for meget energi. Så hurra råb for el på cykler.

__________

3. SMIL


Min fødselsdag. Der udover at byde på gode mennesker og gode gaver også bød på musik, vandforstøver, dans og tosserier på græsplænen. Det blev en af de fødselsdage jeg vil huske altid.

__________

4. SMIL


Kroniske Influencers.

Sygdom er edderbukme noget møg, der har det med at gribe forstyrrende ind i livet mens det er aller mest sjovt. MEN var det ikke for sygdom havde jeg aldrig brugt så meget tid i hjemmet. Havde jeg ikke været så meget hjemme, var min blog og Instagram aldrig blevet til. Var de ikke blevet til, var jeg aldrig havnet til kronikerfest. En fest, der - udover nye helt igennem fantastiske venskaber - også har bragt 4 mennesker sammen, som alle brænder for det samme: Skabe et fællesskab, hvor der sættes fokus på kroniske sygdomme, vi vil stoppe tabuer og så vil vi gerne, at andre syge ikke føler sig alene. Sammen er vi stærkest!

Har du Instagram, kan du finde Kroniske Influencers her.

Hvad har fået dig til at smile i November?


Jeg lovede at linke til Grevinde Alexandras nye sang - så her er den


Følg mig også på

Bloglovin' - facebook - instagram - podcast

Du er velkommen til at kommentere og dele indlægget.

Vil du have mail om nye indlæg, kan du tilmelde dig i menuen til højre.

Synes godt om

Kommentarer

Henriette,
Elsker dine novembersmil.
Glæder mig til at se jeres nye kronikerfælleskab blomstre.
Jeg er helt sikker på at I fire er de absolut bedste til netop sådan et fællesskab. I er alle unikke og har nogle smukke personligheder.
Tak for dig og tak for jer 😘
Og så er det fedt at se dig i fuld cykelmundering. Jeg ser vidst også sådan ud når jeg skal ud 😂
Jeg kan ikke huske at jeg nogensinde har danset i haven på min fødselsdag (i januar) men hvorfor ikke🤔 det handler jo om glæden til livet.
Rigtig god aften til dig og Hr betjent med det nye arbejde.
kronisketanker.wordpress.com
kroniskefarver
kroniskefarver,
Tak Henriette 😘. Jeg glæder mig godt nok også til at de fællesskabet blomster! Haha jeg har en idé om, at du er midst ligeså tapet ind i reflekser.
Nyd aftenen, teen, lakridsen og manden
nouw.com/kroniskefarver
Ditte Pode,
Du er simpelthen så skøn! Det er da også VIRKELIG nogle dejlige oplevelser du har fået med her 😍 Du gør det bare rigtig godt 👏🏻
abmsdanmark.dk/
kroniskefarver
kroniskefarver,
Tusinde tak Ditte ❤️ og kan kun sige ditto!
nouw.com/kroniskefarver